Telefondan müzik çalınca Galaxy Watch 4 ile kontrolü nasıl yapılır?

UmuT_35

Kilopat
Daha fazla  
Saati yeni aldım. Saat içinden YouTube Music indirip şarkı açtığımda kulaklığımdan ses geliyor, sorun yok ama telefondan müzik açınca, kulaklığım saate bağlı olduğundan dolayı, müzik telefon hoparlöründen çalıyor. Benim istediğim, telefondan müzik açınca kontrolünü saatten yapıp sesi kulaklığa verebilmek. Bunu nasıl yapabilirim? Belki kolay bir ayarı var ama bulamadım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık telefona bağlı olacak sonrasında telefondan müzik açıldığında medya merkezinden müzik kontrolü yapılabilir.

Saati yeni aldım. Saat içinden YouTube Music indirip şarkı açtığımda kulaklığımdan ses geliyor, sorun yok ama telefondan müzik açınca, kulaklığım saate bağlı olduğundan dolayı, müzik telefon hoparlöründen çalıyor. Benim istediğim, telefondan müzik açınca kontrolünü saatten yapıp sesi kulaklığa verebilmek. Bunu nasıl yapabilirim? Belki kolay bir ayarı var ama bulamadım. Teşekkürler.
Kulaklığı saate bağlamak yerine telefona bağlamanız gerekmektedir(En azından Spotify ve YouTube Müzik vb. programlar için). Samsung Müzik uygulaması üzerinden saatten kulaklık ile müzik dinlemekte pek sorun olmuyor ancak diğer uygulamalar açmayabiliyor.

Bu yüzden diğer uygulamalar için telefona bluetooth üzerinden saat ve kulaklığı aynı anda bağlayabilirsiniz. Telefon üzerinden bir müzik açtığınızda Galaxy Watch üzerinden kontrol paneline şarkı yansıyacaktır. Böylelikle şarkıyı kontrol edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı