Telefondan Wi-Fi paylaşmak ücretli mi?

EsTable

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mobil erişim noktasına geldiğimde gelişmişte Wi-Fi paylaşma seçeneği var. Bu özelliği açtığımda bağlı olduğum interneti kendi telefonumdan paylaşıyorum. Bu özellik ücretli midir?

Arkadaşlar mobil erişim noktasına geldiğimde gelişmişte Wi-Fi paylaşma seçeneği var. Bu özelliği açtığımda bağlı olduğum interneti kendi telefonumdan paylaşıyorum. Bu özellik ücretli midir?

Ücretli değil diye biliyorum. Ama bağlı olduğun internetten gidiyor. İnternetten para çekerler.

Özelliğin kullanımı ücretli değil.
Tek sorun yaşayacağınız kısım internetiniz biterse ödenecek ücret olur.

İnternet sınırsız komşunun interneti. Anneannemlerdeyim TV'den maç izleyecektim ama TV'nin olduğu yerden çekmiyor. Ben de telefondan Wi-Fi paylaşıp ona bağlanmak için sordum. Ücretsizse sıkıntı yok.

İnternet sınırsız komşunun interneti. Anneannemlerdeyim TV'den maç izleyecektim ama TV'nin olduğu yerden çekmiyor. Ben de telefondan Wi-Fi paylaşıp ona bağlanmak için sordum. Ücretsizse sıkıntı yok.

Wi-Fi ile internet alıp Wi-Fi ile nasıl paylaşacaksın? Mobil veriyi Wi-Fi ile paylaşırsın.

Arkadaşlar ayarlardan mobil erişim noktasına girdiğinizde yapılandır çıkıyor. Ona basınca en aşağıda Wi-Fi paylaşma seçeneği var.(Samsung A20 kullanıyorum) o ayarı açınca paylaşıyosunuz bağlı olduğunuz Wi-Fi'yi.

Arkadaşlar ayarlardan mobil erişim noktasına girdiğinizde yapılandır çıkıyor. Ona basınca en aşağıda Wi-Fi paylaşma seçeneği var.(Samsung A20 kullanıyorum) o ayarı açınca paylaşıyosunuz bağlı olduğunuz Wi-Fi'yi.

Hocam Wi-Fi bağlı iseniz nasıl paylaşacaksiniz? Wi-Fi paylaşım mobil internet için var. Telefonun modem gibi kullanıyorsunuz. Wi-Fi olarak modeme bağlı telefonu nasıl tekrar modem gibi yapacaksınız.
Sizin telefonda 2 yada 4 anten mi var?

Ancak USB ile bağlantı yaparak wi-fi paylaşılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı