Telefonla konuşmaktan çekinmek

fiqt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba benim hayatımı işimi arkadaşlıklarımı mahveden bir konu var. Telefonla konuşmaktan aşırı ama aşırı çekiniyorum. Biri beni arayınca aşırı tedirgin oluyorum. Yabancı bir numara arayınca direkt terliyorum. Mesela iş yerinden biri arıyor, aramanın bitmesini bekleyip on yirmi dakika sonra mesajla ulaşmaya çalışıyorum asla açamıyorum telefonu. Bu yüzden üç farklı iş yerinden kovuldum. Oysaki iş yerindekilerle yüz yüze konuşmaktan hiç çekinmezdim. Bugün babam bu sorumsuzluğumu öğrenmiş ama ben sorumsuzluk olarak göremiyorum tam olarak. Gün içinde hem işime hem dershaneme hem de sporuma gidiyorum günlük işlerimi hallediyorum, yüz yüze konuşmaktan da çekinmiyorum ama işte telefonları açmayınca açmaya utanınca çoğu arkadaşlığımda işlerimde önemli etkinliklerden geri kalıyorum. Bu huyumdan nefret ediyorum. Bu kadar basit bir şeyden bu kadar zorlanmak hayatımı mahvediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de telefonla konuşmaktan çekiniyorum ve hiç sevmiyorum eskiden telefonları hiç açamazdım şimdi telefon çaldığında ise "acaba ne söyleyecek, ne konuşacağız" gibi şeyler düşünmeden direkt telefonu açıyorum yani bir nevi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi korkunun üzerine yürüyorum böyle böyle telefonla konuşabiliyorum. Başka yapılabilecek pek bir şey yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı