Çözüldü Telefonla Wi-Fi sinyali güçlendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
21
Televizyon için sinyali güçlendirmem lazım ama TV'nin kendi Wi-Fi kartı çok zayıf, ortada duvar olmamasına rağmen 24 Mbps İnternet'in yarısı kayıp olarak yansıyor. Bunu çözmek için ya metrelerce kablo çekeceğim ya da en mümkünü telefonu Access Point'e çevirip sinyali güçlendirme şansım var mı? Köprü değil sinyali güçlendirmekten bahsediyorum. Telefon da köprüleme var sadece o da mevcut sinyali veriyor, güçlendirmiyor.

Çözüm
Evde eskilerden kalma bir Wi-Fi adaptörü buldum onu access point olarak kullanıyorum ama kablo da aldım sorun her türlü çözüldü.
Direkt telefonun kendi Wi-Fi bağlantısını USB üzerinden Tethering olarak kullanmayı denediniz mi?

Çok iyi hatırlattın zamanında bu taktiği telefonun interneti ile Wolfteam oynamak için kullanıyordum 😄 Hemen deniyorum.

Telefonu acces pointe çevirip kullanabiliyorsun ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum biraz detaylı araştırma yapılması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı