Telefonlar GTA V açar mı?

Vortex arkadaşım kullanıyordu, ben telefonumdan giriş yapıp Steam PUBG oynamıştım, tabi oynanış diye bir şey olmuyor, sesler görüntüden 6 saniye sonra geliyordu. Yanlış hatırlamıyor isem bir deneme süresi vardı, daha sonra ücretli idi, başka bir ülkeden bilgisayara bağlanılarak yapılıyordu, bildiğim kadarı ile. Ama çok sağlıksız bir bağlantısı var. 😁
 
O sözde GTA 5 açar diyen arkadaşa söylesene GTA 5'i geçtim sadece GTA Vice City oyununun PC versiyonu ile mobil versiyonunun arasındaki devasa grafik farkına bir baksın. Değil GTA 5, GTA Vice City'nin bile grafiklerini oynamadan mobile çıkartırsan hd çözünürlükte 10 fps alırsa otursun şükretsin. Bu mobil cihazların bilgisayardan güçlü olabileceğini düşünen insanları gerçekten anlamıyorum prizden güç çekip hayvan gibi soğutmaları olan cihazlarla küçüçük bataryadan gücünü alan soğutma sistemi bile bulunmayan telefon chipsetlerini gerçekten nasıl karşılaştırıyorlar ilginç.
 
Arkadaşlar Instagram'da bir arkadaşla karşılaştık. Telefonların (amiral gemisi olanlar) GTA V açacağını savunuyor. Ben hiçbir telefonun 720P en düşük ayarda 30 FPS veremeyeceğini savundum.
GTA V'in orijinal halinin telefona direkt yükleneceğini varsayıyoruz. Yani güç olarak karşılaştırıyoruz.
Instagram'daki postun linki:
(Tartışma en üstteki yorumun altında)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraflar:

Eki Görüntüle 704890

Eki Görüntüle 704891

Hocam çocuk telefonuyla PC'sinin fiyatını söylemeye çalışmış😂 Ayrıca telefondaki CPU GPU çok farklı. Yani açmaz diye düşünüyorum. Isınıp patlar telefon herhalde.
 
@mr.esat keşke bu cevabı verseydin.
Aslına hava attığı cümleleri herhalde gözümden kaçırdım. Ben bu çocuğu ezebilirdim hatta havasını da söndürürdüm. Ben kendi bursumdan aldığım parayla kendime telefon ve bilgisayar aldım, ama hava atmıyorum. Benim topladığım bilgisayar onunkinden kötü olsa da insan kendi parasıyla bir şey alınca çok hoş oluyor. 14 yaşında bursumla kendime bilgisayar topladım ama hava atmıyorum. Bu arada çocuk züppeymiş harbiden.
 
1603822267601.png


RGB soğutma olmasa 3 FPS.
 

Geri
Yukarı