Elan Morin Tedronai
Hectopat
TCL 10'un mu bataryası kafes dövüşünü alır C25'in mi?
C25 açık ara fark atar
2000 mAh + ekran farkı var.
Bataryanın kapasitesi tek başına telefonun ne kadar dayandığını anlamak için yeterli değildir çünkü bataryanın kapasitesinin dışında o telefonun bataryayı ne kadar sömürdüğü de önemlidir. Mesela batarya büyük olsa bile eğer telefon bataryayı tüketiyorsa batarya yine çabuk bitecektir. Örnek vermem gerekirse yeni çıkan iPhone 13 Pro Max 4373 mAh bataryaya sahip olmasına rağmen 5000 mAh bataryaya sahip S21 Ultra'dan daha çok dayanıyor. Bunun sebebi iPhone'un 13 Pro Max'in işlemcisi çok S21 Ultra'nın kullandığı işlemciye göre daha verimli ve iPhone 13 Pro Max'in kullandığı işletim sistemi S21 Ultra'nın işletim sisteminden daha az enerji tüketiyor.Farklı bir forumda C25 telefonu 6.000 mAh bataryasından dolayı sipariş verdiğimi söyledim.
Cevap olarak çok saçma bir düşünce olduğunu ve işin optimize boyutunun olduğunu söylediler.
Yani mAh tek başına bir şey anlam ifade etmiyor mu? 4.000 mAh telefon 6.000'den daha iyi olabiliyor mu batarya konusunda?
Hocam ben oyun oynamıyorum ya, RAM umurumda değil pek yani.C25 açık ara fark atar
2000 mAh + ekran farkı var.
Hocam ben oyun oynamıyorum ya, RAM umurumda değil pek yani.
Sağda solda takılırken 4 GB RAM dondurmaz herhalde telefonu.
Kamerası fiyatına göre kötü olmasın yeter.
Bataryaya daha çok önem veriyorum.
TCL 10L'de 6 var ya, ondan dedim.Yok hocam, bu bütçede standart gibi bir şey zaten 4 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.