Konuyu büyük ihtimalle yanlış yere açtım. Şimdiden affola. Ben firmalardan yeni çıkardıkları telefonları incelemek için bana göndermelerini istesem gönderirler mi ? Bahsettigim ürün sanırım teşhir ürünü oluyordu. Mesela general mobile firmasından discovery air kutu açılımı inceleme yapmak için bir telefon istesem ve 1 hafta sonra geri yollamak şartıyla istesem gönderirler mi ? Bu videoları youtube kanalima yüklemek istiyorum. Eğer gönderirler ise ne yapmam gerek ? Bilgisi olan var mı ?
Çok saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum Bizim gibi küçük kanallara bu faydalar sağlanmadan nasıl gelişebiliriz ki ? Tahmininizce kaç abone veya izlenme olmalı ?
İyi bir ortamda ortalamanın üstünde bir kamera ile incelemeler yapıyorsanız, yeni iseniz 500-600 görüntülenme bile yeterli. Ama bu tüm videolarının genel izlenmesi olmalı. Kanalınızın linkini paylaşabilir misiniz ?
İyi bir ortamda ortalamanın üstünde bir kamera ile incelemeler yapıyorsanız, yeni iseniz 500-600 görüntülenme bile yeterli. Ama bu tüm videolarının genel izlenmesi olmalı. Kanalınızın linkini paylaşabilir misiniz ?