Telefonları Videoda İncelemek İçin Ne Yapmalıyım?

reeN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konuyu büyük ihtimalle yanlış yere açtım. Şimdiden affola. Ben firmalardan yeni çıkardıkları telefonları incelemek için bana göndermelerini istesem gönderirler mi ? Bahsettigim ürün sanırım teşhir ürünü oluyordu. Mesela general mobile firmasından discovery air kutu açılımı inceleme yapmak için bir telefon istesem ve 1 hafta sonra geri yollamak şartıyla istesem gönderirler mi ? Bu videoları youtube kanalima yüklemek istiyorum. Eğer gönderirler ise ne yapmam gerek ? Bilgisi olan var mı ?

Göndereceklerini sanmıyorum.:( Onların gönderme amacı ürünlerini tanıtmak, dolayasıyla tanınan, çok izlenen kanallara gönderirler ürünlerini.
Çok saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum :( Bizim gibi küçük kanallara bu faydalar sağlanmadan nasıl gelişebiliriz ki ? Tahmininizce kaç abone veya izlenme olmalı ?

Bence abone değil izlenmeniz önemli. Önce kaliteli videolar yayınlayın. Zaten belli bir kitleye ulaşınca size ulaşırlar.

Bence abone değil izlenmeniz önemli. Önce kaliteli videolar yayınlayın. Zaten belli bir kitleye ulaşınca size ulaşırlar.
Yaklaşık 2 aydır bu şeyi yapıyorum ve 5650 izlenmem var.

İyi bir ortamda ortalamanın üstünde bir kamera ile incelemeler yapıyorsanız, yeni iseniz 500-600 görüntülenme bile yeterli. Ama bu tüm videolarının genel izlenmesi olmalı. Kanalınızın linkini paylaşabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı