Telefonsuz bir şekilde WhatsApp Web'e girilebilir mi?

Predat0rs

Decapat
Merhaba, WhatsApp'a telefonumdan hiçbir şekilde giremiyorum, (son güncelleme) sonrası böyle oldu. Bari Web'ten gireyim işimi halledeyim diyorum, onun içinde telefondan WhatsApp'a girmek gerekiyormuş sanırım. Başka bir yol yok mu? Nasıl girerim?

Başka bir telefona (ailenizinki vs) yükledikten sonra qr kod ile bilgisayara deneyebilirsiniz. Telefona ihtiyaç yok her zaman girilebiliyor. Önceden telefon internetinin açık olması gerekiyordu

Eski sürüm APK Yükleyin veya silip kurun. Eğer daha önce telefonla girilmemişse olmaz.
Hiç girmedim.
Bilgisayarda Android emülatör kullanabilirsiniz.
Android değil ios kullanıyorum.
Başka bir telefona (ailenizinki vs) yükledikten sonra qr kod ile bilgisayara deneyebilirsiniz. Telefona ihtiyaç yok her zaman girilebiliyor. Önceden telefon internetinin açık olması gerekiyordu

Hocam öyle yapsam zaten web'de hiç uğraşmam o wp kapa benimkini aç vs onlarla uğraşmadan yapayım dedim.

Ben webten sürekli kullanıyorum, zaten baştada telefonunuz kapalı olabilir vs tarzı mesaj bile geliyor. Wp web güncel olduğu sürece rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Wp web hiç indirmedim, telefon wp güncellemesinden sonrada giremiyorum nasıl kullanacağım.

Ben Windows 11 üzerinden masaüstü uygulamasından 2 hafta kullandım. Sıkıntı yapmadı ha yeni cihaza geçip WhatsApp'ı ekleyince mesajlarınız silinir onu söyleyeyim(WhatsApp Web direkt atar)

Hiç girmedim.

Android değil iOS kullanıyorum.

Hocam öyle yapsam zaten Web'de hiç uğraşmam o wp kapa benimkini aç vs onlarla uğraşmadan yapayım dedim.

Wp web hiç indirmedim, telefon wp güncellemesinden sonra da giremiyorum nasıl kullanacağım.

Hocam Windows Store'dan indirip adımları takip ederek yapmıştım. Fakat hiç telefonu kullanıp onaylamadan olur mu ondan emin değilim sadece 1 kere yaptıktan sonra bir daha ihtiyaç duymuyor onu biliyorum.

Hiç girmedim.

Android değil ios kullanıyorum.

Hocam öyle yapsam zaten web'de hiç uğraşmam o wp kapa benimkini aç vs onlarla uğraşmadan yapayım dedim.

Wp web hiç indirmedim, telefon wp güncellemesinden sonrada giremiyorum nasıl kullanacağım.

Fark etmez ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı