H halukkoroglu Zeptopat Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık Son düzenleme: 28 Eylül 2025
Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 352 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 halukkoroglu dedi: Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefonunuz varsa 2 telefonu birbirlerine 2 ucuda Type-C olan kabloyla bağlayıp ikinci telefondan ADB ile Magisk flashlamanız gerek. Artı 0 Eksi
halukkoroglu dedi: Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefonunuz varsa 2 telefonu birbirlerine 2 ucuda Type-C olan kabloyla bağlayıp ikinci telefondan ADB ile Magisk flashlamanız gerek.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 halukkoroglu dedi: Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık Genişletmek için tıkla... İkinci bir Android telefona ihtiyacınız var, eğer root atacağınız cihaz Samsung ise eros uygulamasını kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
halukkoroglu dedi: Telefonuma root atmak istiyorum ama bilgisayarım yok öncedem tek tıkla root atan uygulamalar vardı şimdi onlar çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Yanlış yazmısım bilgisayarsız olacaktı başlık Genişletmek için tıkla... İkinci bir Android telefona ihtiyacınız var, eğer root atacağınız cihaz Samsung ise eros uygulamasını kullanabilirsiniz