Çözüldü Telefonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanabilir miyiz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blannk

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık gelene kadar telefonu mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
WO Mic diye bir uygulama vardı. Hem telefona hem de bilgisayarınıza indirip ikisi arasında bağlantı sağlıyordunuz. Deneyebilirsiniz.
Mümkün, onun için bir program vardı ama hatırlamıyorum ne olduğunu. Google'a yazın bu durumu illaki bir YouTube videosuna denk gelirsiniz.

Ben denediğimde ses 1-2 saniye gecikmeli olacak şekilde bilgisayara geldiği için vazgeçmiştim kullanmaktan. Sesin kalitesinde bir sorun yoktu ama gecikiyordu bayağı...

Mümkün, onun için bir program vardı ama hatırlamıyorum ne olduğunu. Google'a yazın bu durumu illaki bir YouTube videosuna denk gelirsiniz.

Ben denediğimde ses 1-2 saniye gecikmeli olacak şekilde bilgisayara geldiği için vazgeçmiştim kullanmaktan. Sesin kalitesinde bir sorun yoktu ama gecikiyordu bayağı...

Teşekkür ederim hocam. Bir araştırayım.

WO Mic diye bir uygulama vardı. Hem telefona hem de bilgisayarınıza indirip ikisi arasında bağlantı sağlıyordunuz. Deneyebilirsiniz.

Uygulamayı buldum hocam dediğiniz gibi yapabiliyormuşuz. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı