Çözüldü Telefonu bilgisayardan şarj etmek bataryaya zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
USB portlarından "genelde" 3W bir şarj alırsınız ancak örneklersem benim laptopumda hızlı şarj ibaresi olan bir USB portu bulunuyor ve 8W güç veriyor. Sonuç olarak 3W ile normalden daha yavaş şarj olur, 8W ise çok büyük bir değer değil yani herhangi bir zararı dokunmaz. Endişe etmenize gerek yok .
Hayır herhangi bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Ara sıra bende yapıyorum. Ancak daha yavaş sarj olur prize göre. Ve eğer laptop aracılığıyla şarj ediyorsanız bilgisayarınızın şarjı daha hızlı biter.

Kendi adaptörü daha sağlıklı bir sarja olanak sağlar. Mecbur kalmadıkça farklı bir adaptör'den bile sarj etmeyi pek önermiyorlar.

Sorun olmaz fakat daha yavaş şarj olacaktır. En sağlıklısı kendi adaptörü ile şarj etmektir.

USB portlarından "genelde" 3W bir şarj alırsınız ancak örneklersem benim laptopumda hızlı şarj ibaresi olan bir USB portu bulunuyor ve 8W güç veriyor. Sonuç olarak 3W ile normalden daha yavaş şarj olur, 8W ise çok büyük bir değer değil yani herhangi bir zararı dokunmaz. Endişe etmenize gerek yok .

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…