Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüTelefonu bilgisayardan şarj etmek bataryaya zarar verir mi?
USB portlarından "genelde" 3W bir şarj alırsınız ancak örneklersem benim laptopumda hızlı şarj ibaresi olan bir USB portu bulunuyor ve 8W güç veriyor. Sonuç olarak 3W ile normalden daha yavaş şarj olur, 8W ise çok büyük bir değer değil yani herhangi bir zararı dokunmaz. Endişe etmenize gerek yok .
Hayır herhangi bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Ara sıra bende yapıyorum. Ancak daha yavaş sarj olur prize göre. Ve eğer laptop aracılığıyla şarj ediyorsanız bilgisayarınızın şarjı daha hızlı biter.
Telefonların içinde belirli bir yere kadar dayanabilen akım koruması var zaten, hızlı şarjda da bunun üst limitlerinde akım veriyorlar o yüzden hızlı oluyor. Sende de tam tersi işte daha yavaş olacak ama sorun çıkmaz.
USB portlarından "genelde" 3W bir şarj alırsınız ancak örneklersem benim laptopumda hızlı şarj ibaresi olan bir USB portu bulunuyor ve 8W güç veriyor. Sonuç olarak 3W ile normalden daha yavaş şarj olur, 8W ise çok büyük bir değer değil yani herhangi bir zararı dokunmaz. Endişe etmenize gerek yok .