Telefonu bilgisayardan şarj etmek bataryaya zarar verir mi?

Dakikabeycik1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, size bir sorum var, telefonumu genellikle bilgisayardan şarj ediyorum, ama bilgisayar düşük güç modundayken şarj ediyorum ve telefon düşük güç modunda değilken şarj ediyorum, o yüzden bilgisayar düşük güç modundayken ama telefon düşük güç modunda değilken telefonu bilgisayardan şarj edersem telefonun bataryasına bir zararı olur mu?

Arkadaşlar merhaba, size bir sorum var, telefonumu genellikle bilgisayardan şarj ediyorum, ama bilgisayar düşük güç modundayken şarj ediyorum ve telefon düşük güç modunda değilken şarj ediyorum, o yüzden bilgisayar düşük güç modundayken ama telefon düşük güç modunda değilken telefonu bilgisayardan şarj edersem telefonun bataryasına bir zararı olur mu?
Nasıl bir bağ kurdunuz bilmiyorum ama alakası bile yok.

Sadece şarj hızın azalır usb ile şarj etmenin telefonunun bataryasına bir zararı yok.

Uzun sürmesini saymazsak yararı olur zararı olmaz, Fast-charging yani hızlı şarj etme pillerin bir nebze daha hızlı yıpranmasına yol açıyor. Yine de o kadar zaman şarj olmasını beklemeye değmez, çoğumuzun o kadar vakti yok.

Yok aga zaten oyun oynarken bari telefon biraz daha şarj olsun diye takıyorum telefonu bilgisayara, yani beklemiyorum aslında.Cevabın için teşekkürler.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, anladığım kadarıyla telefonun bataryasına bir zararı yok :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı