2 yılda bir telefon değişmesini anormal olarak kastetmiş sanırım. Yani umarım öyledir.Nasıl yani? Anormal dediğinizden ne kasıt ediyorsunuz?
2 yılda bir telefon değişmesini anormal olarak kastetmiş sanırım. Yani umarım öyledir.Nasıl yani? Anormal dediğinizden ne kasıt ediyorsunuz?
Bunun normali yok ki göreceli bir şey bu. Ben ölene kadar kullanıyorum.İnsanlar 2 yılda bir telefon değişen tayfayı, sosyal medyada göre göre normal olması gerekirken anormal gelmeye başladı.
Telefondan oyun oynamıyorum.Bir de oyun oynayan birisi değilseniz değiştirmenize gerek yok.
Tecno Spark 8C 128 GB telefon var. Şu anda 10 bin TL biriktirmiş durumdayım. İşe yeni girdiğim için şu anda toplu param yok. O yüzden biraz aksayabilir.
Ama ben telefonu 2 yıldır ne tamir ne de garantiye yolladım. 128 GB hafıza bana kâfi. Verilerim de yedekli. Şarjı iyi gidiyor.
Ayrıca, telefonun hafızası dolmaz. Çünkü çöpçü değilim. 1400 tane fotoğraf var. 1,8 GB yer kaplıyor. Video bazen indirir telefona bakarım. İzledikten sonra silerim.
Bu dediklerime göre telefon değiştirmenin bir gerekliliği var mı? Aslında para birikse bile telefon bozulana kadar kullanmak istiyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
Sen bilirsin, zaten yedeklediysen bozulana kadar kullan.Dediğim gibi veriler yedekli. Önemli fotoğraflarımı 2 tane USB belleğe backup yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.