Telefonu derin dondurucuya soktum

airboss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Profil Kapağı
1522830363
Herkese selam. Biraz önce bir Technopat'lik yaptım ve telefonumun CPU'su 84°C iken derin dondurucuya soktum. 2°C'ye kadar düştü ve sonunda dayanamayıp kapandı :D Daha önce hiç böyle bir şey deneyen oldu mu acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.

1498404909706.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum 84 derece görmediği için denemedim.[emoji14]Eğer görürse bir gün deneyeceğim emin ol. Sosyal'de ki insanların fantezileri de çok değişik. :D
84 derecede iken sıcaklığı yüzünden dokunamiyorum. 2 derecede iken ise soğukluğu yüzünden dokunamiyorum. :D

(Ya bak şimdi söyleyeceklerimi atmıyorum.) İki yıl önce bir tane Casper VİA tabletim vardı şarja taktıkça aşırı ısınıyordu, bir gün tabletin şarja taktığım tarafının camının üstüne biraz soğuk su sürdüm. Baktım soğuduğu falan yok, aldım buzluğa kıyma ve bezelyenin arasına koydum. Aksilik ya yerini unuttum 2 gün sonra annem bulmuş camın ya da jelatinin bir kısmı hafif buzlanmıştı.

Ben dizüstü bilgisayarımı sokmuştum. Bilgisayarım çalışır vaziyette ama sistem boştayken, derin dondurucuda yaklaşık 1 saat kaldı. Sıcak hava tahliye yerinden yaklaşık 15 dakika buz gibi hava geliyordu, ne yazık ki işlemci sıcaklığına bakmayı daha sonra akıl ettim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı