Telefonu formatladıktan sonra gelen dosyalar virüs mü?

Hasan Turkan

Centipat
Katılım
4 Ağustos 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonda virüs olduğu için sıfırladım. Bu dosyalar direkt geldi de telefonu kurunca. Bunlar normal telefon dosyası mı?

IMG_20230710_233025.jpg


IMG_20230710_233009.jpg


IMG_20230710_233002.jpg


IMG_20230710_233000.jpg
 
Hayır. Ayrıca nasıl telefonlara virüs sokuyorsunuz aklım almıyor. IPhone'lara zaten sokmanızın mümkünatı yok fakat Android'lere bile bulaştırmak çok zor bence.
Crack uygulamalar yüzünden olabilir ayrıca Android işletim sistemine virüs bulaştırmak gayet kolay ve ios için de imkansız değil.
 
Son düzenleme:
Bunlar Thumbnail. Yani daha sonrasında aynı resimleri önizlediğin zaman hızlıca gözüksün diye oluşturulmuş ufak resim önbellekleri. İstersen sil fakat yine o resimleri görüntülemeye çalıştığında karşına çıkan ufak ufak pencerelerde biraz gecikme olur, sonra bu dosyalar tekrar oluşur ve düzelir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı