Telefonu hiç kapanmadan kullanmak sağlıksız mı?

Şahsen ben Redmi Note 8 kullanıyorum %20'de düşük batarya bildirimi geliyor ve takıyorum. Yaklaşık 1.5 senedir böyle kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım pille alakalı.

Hocam kullanın gitsin alt tarafı telefon sonuçta bir şey olmaz.
Hocam zaten öyle aman aman telefonuma bir şey olacak çok korkuyorum modunda değilim. Sadece doğru kullanımı bilmek isterim. Elimden gelirse de olması gerektiği gibi düzenli, temiz kullanırım. Başta söylediğim gibi olsa görmemişin şeyi olmuş tutmuş şeyini koparmış derler.

Kapatma olayını tam bilmiyorum ama Li-ion pillerde bataryayı 0'a kadar kullanmak ömründen yer.
Lithium Ion (Li-Ion) diye geçiyor.

Ben %30-%80 dedim ama %20-%90 da iyidir. Ama %40-%70 biraz abartı geldi. En iyisi düz hesap %30-%90 yapalım.

Bu arada ben de tam kapatmaktan bahsediyorum. Birkaç dakika öyle kalması yararlı olur.

Şahsen ben Redmi Note 8 kullanıyorum %20'de düşük batarya bildirimi geliyor ve takıyorum. Yaklaşık 1.5 senedir böyle kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım pille alakalı.
Hem doğru kullanmak hem de üzerine düşünmek istemiyorsan en temizi telefona uymak. Şarj uyarısı verince takacaksın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…