Telefonu nasıl Wi-Fi adaptörü olarak kullanırım?

Makaleler
8
Daha fazla  
Amacım internete çıkmak değil, o yüzden Wi-Fi'a bağlan sonra USB ile PC'ye bağla interneti demeyin. Bilgisayarımda direk ağları listelemek, şifresini kendim girip bağlanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Şöyle anlatayım 2 yol var:

1. Bilgisayrınıza şarj ettiğiniz USB kabloyu takınız diğer ucunuda telefona takınız yukarıda ne olarak kullanmak istersiniz yazısı var oradan seçiniz.
Benim telefonda bu olmadığı için diğer seçeneği kullandım.
2.Hala USB PC'ye takılı ve de telefona takılı şekilde, telefonun ayarlarına giriniz oradan internet paylaşımına tıklayınız tıkladığınız da USB internet paylaşımını açınız bu şekilde kullanabilirsiniz

Şöyle anlatayım 2 yol var:

1. Bilgisayrınıza şarj ettiğiniz USB kabloyu takınız diğer ucunuda telefona takınız yukarıda ne olarak kullanmak istersiniz yazısı var oradan seçiniz.
Benim telefonda bu olmadığı için diğer seçeneği kullandım.
2.Hala USB PC'ye takılı ve de telefona takılı şekilde, telefonun ayarlarına giriniz oradan internet paylaşımına tıklayınız tıkladığınız da USB internet paylaşımını açınız bu şekilde kullanabilirsiniz
Bunu yazmamanız için belirtmiştim. Amacım internet bağlantısı değil wifi ağlarını listeleme, tarama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı