Telefonu nereden almalıyım? (Mi 9)

Merhaba arkadaşlar,
Ben mi 9 almaya kararlıyım fakat malum bildiğimiz üzere büyük mağazalarda fiyatlar çok yüksek. Sizce N11, hepsiburada.com, Gittigidiyor. Gibi yerlerden mi almalıyım? Ya da ankara'da böyle ucuz satan bir bildiğiniz mağaza var mı? Sonuçta bu sitelerde satış yapan kişiler de irili ufaklı mağazaları olan kişiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
note 8 pro'nun 5g desteği yok sizce almak mantıklı mı?

Çok lazım mı size o ?
Cevaba göre alınır veya alınmaz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben mi 9 almaya kararlıyım fakat malum bildiğimiz üzere büyük mağazalarda fiyatlar çok yüksek. Sizce N11, hepsiburada.com, Gittigidiyor. Gibi yerlerden mi almalıyım? Ya da ankara'da böyle ucuz satan bir bildiğiniz mağaza var mı? Sonuçta bu sitelerde satış yapan kişiler de irili ufaklı mağazaları olan kişiler.

Hepsiburada'dan 3 kere telefon aldım, bir sorun yaşamadım.
Öneririm.

Çok lazım mı size o ?
Cevaba göre alınır veya alınmaz.

Hepsiburada'dan 3 kere telefon aldım, bir sorun yaşamadım.
Öneririm.

yani çok gerekli değil ama belli de olmuyor teknoloji her geçen yıl daha da hızlı gelişiyor ne bileyim 4.5g bile çok yeterli biliyorum ama 5g yi farklı bir şeyler için kullanırlarsa diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Bende çok tereddüt ettim internetten mi alsam mağazadan mı diye. En sonunda kampanyaları ve fırsatların olduğu bir zaman mağazadan aldım. İnternetten daha uyguna gelmişti hatta. İnternete güvenemedim sonuçta yüksek fiyatlı ürünler.
Not: S10e alındı.

İnternete güvenmemek değil de... Sonuçta internetten çok ürün aldım. ( Telefon, Laptop vs.) Ama şöyle bir sorun var. Bu adamlar da sonuçta bir yerlerde dükkanı olan kişiler, aynı ürünü internetteki gibi ucuza satan bir yer bulamaz mıyım?
Telefoncuları eledim. Daha telefonun varlığından haberi yok hiç birisinin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı