Telefonu zorlamak için benchmark önerisi

Orijinal olup olmadığını test etmek için uygulamaya gerek yok .
Nasıl anlayacağım?
Antutu bence gayet yeterli.
Bir ara sanırım, sahte test sonuçları veriyor gibi bir şey duydum o sebeple sordum.

Hocam deneyeceğim.

Zaten yurt dışı olduğunu söylüyor başsavcılık ne alaka?

Yurt dışı cihazlarda 2000 TL üstü bir ücret ödenmelidir. IMEI ve pasaport kaydı için. Bu liste orijinal ve ithalatçı garantili cihazlar için.

Hocam IMEI Repair yapılmış bir cihaz alacağını söylüyor ve siz hâla savcılık diyorsunuz. 2000TL ve üzeri değil 2732₺'dir o ve ayrıyeten onun için 2 ay öncesi yurt dışına çıkmak gerekir,garantili cihaz ile alakası yoktur.

Yurt dışı cihazlarda 2000 TL üstü bir ücret ödenmelidir. IMEI ve pasaport kaydı için. Bu liste orijinal ve ithalatçı garantili cihazlar için.
Hocam global versiyon ancak Y.D. yine de burada imei ve seri no çıkar değil mi?

İmei Repair yapmayı düşünmüyorum. Biraz kullanıp ardından kayıt ettireceğim, ya da tablet olarak kullanacağım.

Hocam global versiyon ancak y. D. Yine de burada IMEI ve seri no çıkar değil mi?

IMEI repair yapmayı düşünmüyorum. Biraz kullanıp ardından kayıt ettireceğim, ya da tablet olarak kullanacağım.

Eğer kaçak değilse evet. Kaçak ise iade edin ve kişi hakkında şikayetçi olun. Bu bir suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…