Telefonu zorlamak için benchmark önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Yarın bir cihaz almaya gideceğim, orijinal olup olmadığını IMEI ile doğruladıktan sonra ayrıca test etmek istiyorum. Hangi programları kullanmalıyım?

@BERWAR Hocam yarın Note 11 Pro alacağım, ama orjinal olduğundan emin olmak istiyorum. Önerileriniz önemli. Malum kutuları falan da değişik.

Oyun kurarak da test edebilirsin, daha güzel olur bence. İnternetten sıfır halinin performansına bak sonra sen de o oyunu indirip dene. İnternette baktıklarına yakın performans veriyor mu diye bak. Ben laptop alırken öyle yapmıştım :D

Ne kadar'a alacaksınız.
5500 TL Yurt dışı.

Oyun kurarak da test edebilirsin, daha güzel olur bence. İnternetten sıfır halinin performansına bak sonra sen de o oyunu indirip dene. İnternette baktıklarına yakın performans veriyor mu diye bak. Ben laptop alırken öyle yapmıştım :D
Hocam oyun aklıma geldi. Ama o an yüklemesi uzun sürer diye biraz zor gibi.

Yarın bir cihaz almaya gideceğim, orijinal olup olmadığını IMEI ile doğruladıktan sonra ayrıca test etmek istiyorum. Hangi programları kullanmalıyım?

@BERWAR Hocam yarın Note 11 Pro alacağım, ama orijinal olduğundan emin olmak istiyorum. Önerileriniz önemli. Malum kutuları falan da değişik.

Orijinal olup olmadığını test etmek için uygulamaya gerek yok :).

1664485435298.png
1664485448799.png

Satan arkadaş marketplace üzerine bunları koymuş yarın elden teslim alacağım.

@BERWAR Hocam yarın Note 11 Pro alacağım, ama orjinal olduğundan emin olmak istiyorum. Önerileriniz önemli. Malum kutuları falan da değişik.
Antutu bence gayet yeterli.

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Aldığınız cihaz öncelikle koruma bandı olmalıdır.Cihazı aldıktan sonra Product Authentication sitesinde cihazı sorgulatın.Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir. Eğer Xiaomi Ekosistemine ait bir ürün ise ikinci sekmeden Seri Numarasını girmelisiniz.Altta yer alan “Verify” butonuna tıkladığınızda telefonunuz kontrol edilecek ve orijinal ise fotoğraftakilere benzer bir ekranla karşılaşacaksınız.Eğer bu ekranda yeşil değil kırmızı yazılar ile karşılaşırsınız telefonunuz Global versiyon değil Çin versiyonudur ve Xiaomi Türkiye garantili değildir. Bu ekranla karşılaşmanız halinde telefonunuzun IMEI Numaralarını tekrar kontrol etmenizi önemle tavsiye ederiz. Eğer telefon ekranınızda yer alan IMEI alanlarından IMEI1 yazan bölüm 0 olarak görünüyorsa telefonunuz ülkemize kaçak olarak sokulmuştur ve dolandırılmışsınızdır. Her hangi bir cezai yaptırıma uğramamanız için acilen acilen bulunduğunuz bölgedeki Cumhuriyet Savcılığı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.Eğer IMEI numarasının bulunmadığına dair bir mesaj (Your IMEI or S/N doesn’t exist, please verify and enter again) alırsanız telefonunuz Xiaomi değildir.Eğer telefon ekranınızda yer alan IMEI alanlarından IMEI1 yazan bölüm 0 olarak görünüyorsa telefonunuz ülkemize kaçak olarak sokulmuştur ve dolandırılmışsınızdır. Her hangi bir cezai yaptırıma uğramamanız için acilen bulunduğunuz bölgedeki Cumhuriyet Savcılığı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot-90-768x373.png
    Screenshot-90-768x373.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot-91-768x366.png
    Screenshot-91-768x366.png
    56,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot-92-768x380.png
    Screenshot-92-768x380.png
    66,3 KB · Görüntüleme: 61

Technopat Haberler

Yeni konular