Telefonum çalındı gasp edildim

O bölgeye bir karakol bakıyor maalesef. Ayrıca sana yalan ihbardan siciline işlenir yalan söylüyorsan dedi bende yalan söylemiyorum dedim bu durum 2 defa tekrarlandı.

Çingenler mi gasp etti.

Tek bir kişi motorluydu ve s*lahla gasp etti.

O telefon şimdiye 3 el değişmiştir, bu tür olayların altı boş kalıyor genelde ve bir şey yapılmıyor
Haklısın olan dar gelirli ailelere oluyor geçim zaten zor.

O bölgeye bir karakol bakıyor maalesef. Ayrıca sana yalan ihbardan siciline işlenir yalan söylüyorsan dedi bende yalan söylemiyorum dedim bu durum 2 defa tekrarlandı.

Tek bir kişi motorluydu ve s*lahla gasp etti.
ben nevşehirdeyim genellikle burda gasp oluyorsa suriyeli afgan yada çingenler gasp ediyor milleti ben ortaokula gidiyorum okul eve çok yakın rahatım biraz çünkü telefon götürmüyorum

Ben nevşehirdeyim genellikle burada gasp oluyorsa Suriyeli Afgan'ya da çingenler gasp ediyor milleti ben ortaokula gidiyorum okul eve çok yakın rahatım biraz çünkü telefon götürmüyorum.

Babama zaten evin yanındaki okula aldırmasını söylemiştim fakat okul ortamı kötü olduğundan aldırmayacağını söylemişti. Halbuki ben kimseye karışmadığım sürece kimsenin bana karışacağını düşünmüyorum.

Adalet sisteminin özeti. Silahla telefonun gasp ediliyor ve kamera kayıtlarından bulamadıkları için otomatik olarak sen suçlu durumuna düşüyorsun.

Sokağın aklında kalmaması pek inandırıcı değil. Anın şokuyla unuttun vesaire diyeceğim ama direk olayı yaşamıssın yani nasıl unutabilirsin.

Sokağın aklında kalmaması pek inandırıcı değil. Anın şokuyla unuttun vesaire diyeceğim ama direk olayı yaşamıssın yani nasıl unutabilirsin.

Anın şoku tüm zihni kafa karışıklığına sokuyor zaten. Konu troll mu bilemem ama şok durumunda insanlar birçok şeyi yanlış hatirlayabiliyorlar.

Anın şoku tüm zihni kafa karışıklığına sokuyor zaten. Konu troll mu bilemem ama şok durumunda insanlar birçok şeyi yanlış hatirlayabiliyorlar.

Haklısın o an s*lah çekildiğinde şok oldum biraz olaydan sonra motorcu bir daha gelir diye kaçtım uzağa doğru.

Adalet sisteminin özeti. Silahla telefonun gasp ediliyor ve kamera kayıtlarından bulamadıkları için otomatik olarak sen suçlu durumuna düşüyorsun.

Çok haklı bir yorum. Bir şey diyemeyeceğim.

Dostum telefonu vermekle doğru etmişsin. Belki silah sahteydi ama yine de kendini tehlikeden uzak tutmuşsun.

İkincisi adalet sisteminin içinin ne kadar boş olduğunun göstergesidir bu olay. Belki orada adam sana ateş etseydi ancak o kamera kayıtları açıklanırdı ve polis daha ilgili davranırdı.

Yazık günah ülkenin düştüğü duruma. İçim acıyor yeminle.

Üçüncüsü, senin gidip üst sokaktaki kamera kayıtlarını kendin istemen gerek. Babanı da ikna etmeye çalış. Polislerin ilgisiz olduğunu falan belirt.

Teşekkür ederim. Oldukça güzel özetlemişsin yarın yapıp sonuçları aktaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…