Telefonum çalındı gasp edildim

O kadar uçsuz bucaksız caddede kimse görmedi mi? Veya hiç kamera yok muydu?

Bomboştu sabah, olaydan sonra koşa koşa bakkal bulup babamı aradım.

Açık konuşmak gerekirse telefonum gitse tüm sokağın kamera kayıtlarını alırdım sizin ya uğraşasanız yok ya da dalga amaçlı açmışsınız konuyu.

Babamlar kayıp ettiğimi, düşürdüğümü sanıyor. Dalga amaçlı değil

Babamın güvenini nasıl kazanabilirim? Ben kayıp etmedim telefonu, s*lahlı gasp a uğradım diyorum inanmıyorlar.

Babanıza inandırmanıza gerek yok gidin kamera kayıtları için uğraşın zaten görür o zaman.
Biraz daha uğraşmazsanız çoktan satılmış olur telefon.
Haklısın polis güvenimi kırdı biraz sizin kameralara bakma gibi bir lüksünüz yok olamaz demişti bidaha bakalım dediğimizde

26.10.2023 06:42 tarihinde telefonum gasp edilerek çalındı. Liseye giden bir öğrenciyim sabah servisi kaçırmışım yürüyerek gittim mecbur. Yolda 2 km yürüdükten sonra bir ara sokağa girdim. Arkamdan scooter gibi (kurye motoru) benzinli bir motor yanaştı. Dakikan var mı diye sordu ben ise hayır abi vallahi yok dakikam dedim. S*lahını çekti (glocka benziyordu) korktum verdim mecbur olarak. Babam sabah 9 da geliyordu işten sonra ilerleyip başka bir telefondan babamı aradım eve geçmemi söyledi, gelince karakola gideceğimizi söyledi. Karakola gittik polislere ifade verdim olay yerine götürmemi istediler, babamın gelmemesini kalmasını istediler, sonra götürdüm aklımda kalmamıştı sokak polise iki sokaktan biri galiba dedim o ise galiba deme bana dedi kızdı, mecburen birini seçmek zorunda kaldım. O sokağa bakan iki kameraya da baktı ben girmiyorum motor da girmiyor. Kamera 13 dakika geri olduğundan, 13 dakika geri alıp baktılar. Üst sokağa bakalım diyecektim polis ise uzatmadan karakola geri götürdü yalan söylüyorsan söyle, diyerek beni sorguladı ben ise yeminler ettim yalan söylemediğimi söyledim neyse. Karakola gittik babama ya hatırlamıyor ya da gerisini anladınız siz dedi. Benim yalan söylemeyeceğimi biliyor babam, sonra polis içeri gitti babamla konuştu geldiler eve gittik, babam muhtemelen telefonu kayıp ettiğimi yolda düşürdüğümü sanıyor. Ne yapmalıyım?
Yardım edin.

Böyle saçmalık olamaz. Bir polis sana neden "yalan söylüyorsan söyle" diyebilir? Birisi seni zorla oraya götürmedi sen oraya sorunun çözülmesi için gidiyorsun. Böyle saçmalık olamaz. Lise öğrencisisin yaşın genç, bu ithamlar çok yanlış. Ayrıca babanı falan da ikna etmelisin. Telefon yola düşürülecek, kaybolacak ve sen yalan söyleyeceksin ve karakola... ne? Farklı bir karakola gitmeni öneririm.

O telefon şimdiye 3 el değişmiştir, bu tür olayların altı boş kalıyor genelde ve bir şey yapılmıyor

Gerekli kamera kaydını bulup göstermekten başka bir yolu yok. Hafta sonu sabah erkenden bölgeye gidip esnaftan kamera görüntülerini istemeye başlayın. İşiniz uzun.

Haklısın deneyeceğim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı