Telefonum dinleniliyor olabilir mi?

Ahura Mazda

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2019
Mesajlar
814
Makaleler
2
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba telefonla konuşurken sesim bana yankılı geliyor. İlk başta hata zannetim ama oparatörü aradığımda nedenini bilmiyoruz dedi. Biraz araştırdıktan sonra dinleniliyor olmasında şüphelendim. Babam siyaset te aktif biri o yüzden pollisler dinliyor olabilir mi? Telefon iPhone 7. Bundan rahatsızlık duyuyorum nasıl engeliyebilirim?
 
Merhaba telefonla konuşurken sesim bana yankılı geliyor. İlk başta hata zannetim ama oparatörü aradığımda nedenini bilmiyoruz dedi. Biraz araştırdıktan sonra dinleniliyor olmasında şüphelendim. Babam siyaset te aktif biri o yüzden pollisler dinliyor olabilir mi? Telefon iPhone 7. bundan rahatsızlık duyuyorum nasıl engeliyebilirim?

Başka telefonda deneyebilirsiniz aynısı oluyorsa hata başkadır.
 
Kardeşim başımıza gelen tecrübeyle söylüyorum çevremde genelde polisliğe atanacak olan tanıdıklarda veya ailesi siyasetle uğraşan kişiler şikayet ediyordu telefonummu dinleniyor yankılanıyor diye büyük ihtimal dinleniyorsunuz bakın ihtimal diyorum dikkat edin yine de.
 
Telefon dinlenmesinde söylediğin şekilde belirtiler yoktur. Frenkansı yakalayıp dinleseler fark etmezsin, şebekeden dinlenirsen zaten senin fark etmen münkün değil. Dinlenecek bir pozisyondaysan, yinede seni dinleyenleri fark etmen mümkün değil.
 

Geri
Yukarı