Telefonum suya düştü

Arda Cann

Femtopat
Merhaba, telefonumun modeli GM9 Pro ve az önce suya düşürdüm. İlk başta dokunmatiği dahil çalışıyordu sadece hoparlör çalışmıyordu, 5 dakika geçtikten sonra görüntü gitti ve telefon kendini yeniden başlatmaya başladı. Garantisi hala duruyor ama garanti sıvı temasında sorumluluk almıyor galiba. Yardım eder misiniz ne yapabilirim?

Merhaba, telefonumun modeli GM9 Pro ve az önce suya düşürdüm. İlk başta dokunmatiği dahil çalışıyordu sadece hoparlör çalışmıyordu, 5 dakika geçtikten sonra görüntü gitti ve telefon kendini yeniden başlatmaya başladı. Garantisi hala duruyor ama garanti sıvı temasında sorumluluk almıyor galiba. Yardım eder misiniz ne yapabilirim?

Sökülüyorsa sök buzdolabı poşedini pirinç ile doldur içine telefonu göm ağzını kapat ve güneşe koy.

Gitmiş telefon. Pirinç işe yaramaz. Eğer hemen kapatsaydınız ve kurumaya bıraksaydınız bir sorun olmazdı ama kullandığınız için su elektronik devrelere kalıcı zarar vermiştir muhtemelen. Siz yinede bir ihtimal 2-3 gün kurumaya bırakın. Belki düzelir ama çok ümitlenmeyin.

Pirince koymuşsunuzdur umarım. Eğer koymadıysanız bunu tavsiye ederim.
IMG_20210207_221154.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı