Telefonumda AMOLED yanığı mı var?

Ekran koruyucu varsa o da sebep olabilir ama ekran paneli ve dış cam da birbirine yapıştırılıyor. Arkadaşın dediği gibi olabilir.
Anladım hocam teşekkürler.

Işık tutunca ekranda belirli yerlerde grilik çıkarsa hatalıdır.
Yani ana telefonun ekranında gri açıkken, 2. telefondan flaş'ı açıp ana telefonuma tutacağım. Yine grilik duruyorsa hatalı mı?

Bilemiyorum. AMOLED yanığı iki günlük telefonda görülecek bir şey değil. Eğer ekran süresini 1 saat olarak falan ayarlamadıysanız yanmaz. Yapıştırıcı konusunda fazla yorum yapamayacağım çünkü bizzat yaşamadım ama güneş ışığında net bir şekilde belli olur o durumlar. Üçüncü bir ihtimal şu olabilir, ekranın altında fazla ısınan bir parça varsa ekrana zarar vermiş olabilir ama bu hasar genelde beyaz ekranda sararmış bölgeler şeklinde görünür ve iki günlük telefonda olmaz. Sizin sorunla daha önce karşılaşmadım sanırım.

Bilemiyorum. AMOLED yanığı iki günlük telefonda görülecek bir şey değil. Eğer ekran süresini 1 saat olarak falan ayarlamadıysanız yanmaz. Yapıştırıcı konusunda fazla yorum yapamayacağım çünkü bizzat yaşamadım ama güneş ışığında net bir şekilde belli olur o durumlar. Üçüncü bir ihtimal şu olabilir, ekranın altında fazla ısınan bir parça varsa ekrana zarar vermiş olabilir ama bu hasar genelde beyaz ekranda sararmış bölgeler şeklinde görünür ve iki günlük telefonda olmaz. Sizin sorunla daha önce karşılaşmadım sanırım.
Hocam 3 kere şarja koydum. 100 olana kadar bekledim ve telefon ısınmıştı. Fakat ekran kapalıydı hocam.

@382019
Direkt olarak ekran panelinde sorun var gibi. Sanki hasar almış ve çıkacak gibi.
Panel hasarlı değil hocam.

@592041

Hocam hani siz;
"Ekran ile cam arasındaki yapışkan düzgün değil, bir telefondan el fenerini açarak ekrana tut anlarsın." dediniz ya. Bunu kesin öyle anlamında mı söylediniz yoksa olabilir anlamında mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı