Telefonumda virus olabilir mi?

Font değişmek işe yaramadı. Tarama için ne önerirsiniz telefonum Honor X9a kendi güvenliğinden Avast var Kaspersky gibi oda bir şey bulamadı.

Uygulamada bir sıkıntı olabilir mi? Diğer uygulamaların fontlarına baktınız mı?

Nadirende olsa play storede virüslü uygulamalar olabiliyor hangi uygulamaları yüklediniz play storeden vede arkadaşların dediği gibi virüs taraması yapınız.

Herhangi bir uygulamaya fazladan izin verdiniz mi dosyalara erişim dosya kontrolü vesaire gibi?

Uygulamada bir sıkıntı olabilir mi? Diğer uygulamaların fontlarına baktınız mı?
Mobilde olduğumdan zor cevap yazıyorum kusura bakmayın. Hayır Başka uygulamalarda böyle bir sorunum yok bişey alacağım için pullbear indirdim ve bununla karşılaştım. Play storedan indirdiğim uygulamaların nerdeyse hepsi popüler uygulamalar bazı üniversite ders içinde kullanilan uygulamalar dışında.

O zaman arkadaşların dediği gibi dr. Web light ile tarama yapın. Muhtemelen uygulama sıkıntılıdır.

O zaman arkadaşların dediği gibi dr. Web light ile tarama yapın. Muhtemelen uygulama sıkıntılıdır.
Tarama yapıyor şuan bekliyorum.

Dr Web Light hızlı tarama ve tam taramadan birşey çıkmadı. Uygulamadan dolayı diye düşünmek istemiyorum çok masumca geliyor

Avast pek iyi değil. Dr. Web Light kullanın. AVG Antivirus'ta Androidde iş görür.
AVG ultimate sürümü fiyatı ucuzmuş hocam satın alıp bir de bununla test edeyim mi? AVG antivirus iyi midir ?

Son düzenleme:

Masumca olan bir yanı yok uygulamanın fontları hatalı o kadar.

Bir de bence sırf uygulama fontları hatalı diye AVG antivirüs üyeliği almayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…