- Makaleler
- 1
Telefonumda öyle bir uygulama veya dosya yok. Zaten telefonumu 12 farklı AV ile tarattım bir şey çıkmadı.
Hocam bir de kendinizi bir doktora taratın.
Telefonumda öyle bir uygulama veya dosya yok. Zaten telefonumu 12 farklı AV ile tarattım bir şey çıkmadı.
Öyle bir cızırtı yok.Bir ara konuşma sırasında cızırtı oluyorsa telefonunuz dinleniyordur diye eski bir haber vardı. Ne kadar gerçek bilmiyorum.
Neden öyle dedinHocam bir de kendinizi bir doktora taratın.
Geçmeyi düşünüyorum.Çok sıkıntıya giriyorsanız tuşlu telefon kullanabilirsin
Evet o paranoyaklara ben de dahilim.Böyle bir paranoyaklık var herhalde Türkiye'de bütün telefonlar, yasal ya da yasal olmayan yollardan dinleniyor. diye bir makale okudum şimdi.![]()
Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duyma
Bence duyardı. Sonuçta biri senin sistemine sızdı. Ruhumuzun duymayacağı kadar profosyonel birinin de benimle işi falan olmaz.Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duymaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.