özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 10 Eylül 2022 #11 Keremse dedi: Telefonumda öyle bir uygulama veya dosya yok. Zaten telefonumu 12 farklı AV ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de kendinizi bir doktora taratın.
Keremse dedi: Telefonumda öyle bir uygulama veya dosya yok. Zaten telefonumu 12 farklı AV ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de kendinizi bir doktora taratın.
Keremse Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 HellForce_X dedi: Bir ara konuşma sırasında cızırtı oluyorsa telefonunuz dinleniyordur diye eski bir haber vardı. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir cızırtı yok.
HellForce_X dedi: Bir ara konuşma sırasında cızırtı oluyorsa telefonunuz dinleniyordur diye eski bir haber vardı. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir cızırtı yok.
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duymaz
Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duymaz
Keremse Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 özgün deniz dedi: Hocam bir de kendinizi bir doktora taratın. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dedin
özgün deniz dedi: Hocam bir de kendinizi bir doktora taratın. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dedin
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 Böyle bir paranoyaklık var herhalde Türkiye'de bütün telefonlar, yasal ya da yasal olmayan yollardan dinleniyor. diye bir makale okudum şimdi.
Böyle bir paranoyaklık var herhalde Türkiye'de bütün telefonlar, yasal ya da yasal olmayan yollardan dinleniyor. diye bir makale okudum şimdi.
Keremse Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #16 HellForce_X dedi: Çok sıkıntıya giriyorsanız tuşlu telefon kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Geçmeyi düşünüyorum. HellForce_X dedi: Böyle bir paranoyaklık var herhalde Türkiye'de bütün telefonlar, yasal ya da yasal olmayan yollardan dinleniyor. diye bir makale okudum şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet o paranoyaklara ben de dahilim. Emperor1 dedi: Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duyma Genişletmek için tıkla... Emperor1 dedi: Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duymaz Genişletmek için tıkla... Bence duyardı. Sonuçta biri senin sistemine sızdı. Ruhumuzun duymayacağı kadar profosyonel birinin de benimle işi falan olmaz.
HellForce_X dedi: Çok sıkıntıya giriyorsanız tuşlu telefon kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Geçmeyi düşünüyorum. HellForce_X dedi: Böyle bir paranoyaklık var herhalde Türkiye'de bütün telefonlar, yasal ya da yasal olmayan yollardan dinleniyor. diye bir makale okudum şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet o paranoyaklara ben de dahilim. Emperor1 dedi: Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duyma Genişletmek için tıkla... Emperor1 dedi: Bu yüzden telefon ve bilgisayarımın kamerası kapalı hocam, istedikleri her şeyi yapabilirler ve ruhun duymaz Genişletmek için tıkla... Bence duyardı. Sonuçta biri senin sistemine sızdı. Ruhumuzun duymayacağı kadar profosyonel birinin de benimle işi falan olmaz.