Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem.Parmak iziyle sıfırlanmıyor maalesef ekran kilidi şifresi istiyor.
Bir çözüm bulamazsam öyle yapacağım sanırım.
Uzaktan kilit aç seçeneği kapalı açmaya çalıştığımda ekran kilidi şifresi istiyor bi çözümünü bulamadım.
Maalesef kurtarma şifresi koymadım.
Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım.Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem.
Root veya custom recovery gerekir muhtemelen.Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem.
TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim.Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım.
Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu.Root veya custom recovery gerekir muhtemelen.
Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi.TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim.
Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu.
Arkadaşın sıfırlamaktan başka çaresi yok.Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi.
Şifre değiştir seçeneği yok.@Rice
Google cihazımı bul ile şifre değiştirin.
Şifre değiştir seçeneği yok.Eki Görüntüle 1507508
Güvenli cihaza tıklayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.