R Rice Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Merhaba Samsung A22 kullanıyorum, ekran kilidi şifremi unuttum ama parmak izimle girebiliyorum ekran kilidi şifremi nasıl sıfırlarım?
Merhaba Samsung A22 kullanıyorum, ekran kilidi şifremi unuttum ama parmak izimle girebiliyorum ekran kilidi şifremi nasıl sıfırlarım?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #11 Rice dedi: Parmak iziyle sıfırlanmıyor maalesef ekran kilidi şifresi istiyor. Bir çözüm bulamazsam öyle yapacağım sanırım. Uzaktan kilit aç seçeneği kapalı açmaya çalıştığımda ekran kilidi şifresi istiyor bi çözümünü bulamadım. Maalesef kurtarma şifresi koymadım. Genişletmek için tıkla... Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem. Artı 0 Eksi
Rice dedi: Parmak iziyle sıfırlanmıyor maalesef ekran kilidi şifresi istiyor. Bir çözüm bulamazsam öyle yapacağım sanırım. Uzaktan kilit aç seçeneği kapalı açmaya çalıştığımda ekran kilidi şifresi istiyor bi çözümünü bulamadım. Maalesef kurtarma şifresi koymadım. Genişletmek için tıkla... Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem.
KS KS R Rice Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #12 EMİR37 dedi: Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Eylül 2022 #13 EMİR37 dedi: Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Root veya custom recovery gerekir muhtemelen. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Telefon kurtarma uygulamaları ile eskiden şifre dosyalarını silerek açılıyordu ama şuan nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Root veya custom recovery gerekir muhtemelen.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #14 Rice dedi: Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim. 363652 dedi: Root veya custom recovery gerekir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu. Artı 0 Eksi
Rice dedi: Bende onu araştırdım bi kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim. 363652 dedi: Root veya custom recovery gerekir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Eylül 2022 #15 EMİR37 dedi: TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim. Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: TWRP ile kurtarabiliyorduk ama TWRP işe yarayacağından emin değilim. Root gerektirmiyordu bilgisayardan yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #16 363652 dedi: Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sıfırlamaktan başka çaresi yok. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Eski olabilir mi? Eski sürümlerde korumalar bu kadar sık değildi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sıfırlamaktan başka çaresi yok.
KS KS R Rice Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #17 Umut Nas dedi: @Rice Google cihazımı bul ile şifre değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştir seçeneği yok. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Rice Google cihazımı bul ile şifre değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştir seçeneği yok.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #18 Rice dedi: Şifre değiştir seçeneği yok.Eki Görüntüle 1507508 Genişletmek için tıkla... Güvenli cihaza tıklayın. Artı 0 Eksi
Rice dedi: Şifre değiştir seçeneği yok.Eki Görüntüle 1507508 Genişletmek için tıkla... Güvenli cihaza tıklayın.
KS KS R Rice Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #19 Umut Nas dedi: Güvenli cihaza tıklayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #20 Rice dedi: Eki Görüntüle 1507514 Genişletmek için tıkla... Normalde şifre belirlemenizi isterdi. Hocam şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor. Belki dd if ile şifrenin olduğu dosyalar çekilebilir ama nasıl olduğu aklıma gelmiyor. @364809 Artı 0 Eksi
Rice dedi: Eki Görüntüle 1507514 Genişletmek için tıkla... Normalde şifre belirlemenizi isterdi. Hocam şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor. Belki dd if ile şifrenin olduğu dosyalar çekilebilir ama nasıl olduğu aklıma gelmiyor. @364809