Telefonun ekranı çıktı

Fotoğraf atar mısınız hocam bakalım.

T7000 gibi yapıştırıcılar iş görür ancak ekran yapıştırmak nispeten el becerisi ve ekipman isteyen bir durum. Bir de cihaz marka modeli nedir, Huawei Mate 10 Lite gibi cihazlarda ekran tırnaklı bir şekilde kasaya geçiyor.

Y7 2019.

Bir telefoncuya göster istersen veya fotoğraf atabiliyorsan at.

Telefondan atamıyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğimiz çıktı ekran içi gözüküyor.
Yardımlarınız için teşekkürler sıcak silikonlu yapıştırsam olur mu?

Ekran köşeden arka kapak ile ayrıldıysa eğer servise yollamanızda bir fayda var. Bende Huawei kullanıyorum ve servise yolladığımda bataryanın şiştiğini o yüzden ekranının bu şekilde olduğunu söylemişlerdi. Yine yakınımda birisinin de Huawei telefonu o şekilde oldu. Söylediğinizi düşündüğümde sizin de o şekil olabileceğini düşünüyorum. Eğer garantisi geçtiyse MY Huawei uygulamasından bataryanın vs. kaç paraya değiştiğine bakabiliyorsunuz.

Ekran köşeden arka kapak ile ayrıldıysa eğer servise yollamanızda bir fayda var. Bende Huawei kullanıyorum ve servise yolladığımda bataryanın şiştiğini o yüzden ekranının bu şekilde olduğunu söylemişlerdi. Yine yakınımda birisinin de Huawei telefonu o şekilde oldu. Söylediğinizi düşündüğümde sizin de o şekil olabileceğini düşünüyorum. Eğer garantisi geçtiyse MY Huawei uygulamasından bataryanın vs. kaç paraya değiştiğine bakabiliyorsunuz.
Telefonun pili iyi durumda ben düşürdüm ekran çıktı içi gayet iyi durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı