Telefonun IMEI'si çalınmış

• Konuyu başlatan Bora55
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 727

Bora55

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 | i7 14700HX | RTX4070 | 16Gb Ram

CPU: Fx-6300
GPU: Rx580 8Gb
RAM: 4+8 Gb Ram
PSU: SilverStone 1200W
Anakart: A960m-m3
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Cihazın şu anda hiçbir şekilde şebekeye erişimi yok doğal olarak. e-Devlet'ten sorgullattığımda ise IMEI'sinin çalındığı yazıyor. Cihazı zamanında ekran değişimi için tamirciye vermiştik. Onlardan şüpheleniyorum. Şu an ne yapabilirim çok bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Cihazın şu anda hiçbir şekilde şebekeye erişimi yok doğal olarak. e-Devlet'ten sorgullattığımda ise IMEI'sinin çalındığı yazıyor. Cihazı zamanında ekran değişimi için tamirciye vermiştik. Onlardan şüpheleniyorum. Şu an ne yapabilirim çok bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Telefonunuzu birine teslim ettiniz mi? Kutusu veya faturası çöpemi atıldı? Yasal süreçlerle çözüm bulabilirsiniz.

Telefonu faturasıyla beraber aldığın yere git. Form dolduruyorsun ve IMEI sadece senin telefon numarana açılıyor.

Telefoncunun yaptığını kanıtlayabilirseniz dava bile açabilirsiniz.
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum maalesef.

Telefonunuzu birine teslim ettiniz mi? Kutusu veya faturası çöpemi atıldı? Yasal süreçlerle çözüm bulabilirsiniz.
Direk ordaki teknisyene verilmiştir muhtemlen. Cihaz aslında yakınım, benim değil ,benim de çok bilgim yok. O konuda ancak başka çalınma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. Kutusu duruyor. Kutusundaki IMEI numarası eşleşiyor.

Telefon yurd dışı mı yurt içi mi?
Yurt içi hocam.

Telefonu faturasıyla beraber aldığın yere git. Form dolduruyorsun ve IMEI sadece senin telefon numarana açılıyor.
Hocam telefon eski Casper Via E2 olması lazım. Yıllar önce almıştık.

Faturası varsa eski yeni fark etmez numaranıza açılır.
Peki hocam ücret vererek mi yoksa direk bu şekilde bir hakkımız mı var ?

Ki aynı numara açılırsa geri muhtmelen aynısı yine olur hocam. Yeni IMEI veriyorlarsa sıkıntı olmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı