IMEI'si kapanmış iPhone'u başka telefon ile kullanmak

Ikos K7 veya Mag2Sim gibi cihazlara bakabilirsin. Ben de yurtdışı iPhone kullanıyorum ve süresi bitince bunlarla kullanmayı düşünüyorum.
Hocam onlara o kadar para verileceğine 2. el bir android telefon alıp 4 ay beraber kullanmak daha mantıklı sanki.

Benim tek sim 4ay normal 4 ayda esim e simle uğraşmak istemiyorum uğraşsam da nasıl uğraşırım onuda bilmiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videodakileri birebir uygulayarak yaptım. Diğer türlü her seferinde operatöre girip fiziksel siminizi e-sim’e çevirtmeniz lazım. 4 ay sonunda da tekrar fiziksel sim almanız gerekecek ve her seferinde para ödeyeceksiniz. Bu videodaki yöntem çok daha kolay ve neredeyse bedava.

Hocam onlara o kadar para verileceğine 2. el bir android telefon alıp 4 ay beraber kullanmak daha mantıklı sanki.

Kişinin kendi tercihi hocam tabii ki, ben ikinci android telefonla deneyimledim böylesi benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum bu sene o cihazlarla kullanacağım son 4 ayı. Şarjı bir şekilde halletsen de ikinci telefonu taşımak SMS ve aramaları ordan kontrol etmek biraz zulüm. En azından bu şekilde direkt iPhone'a düşüyor, büyük bir kolaylık sağlıyor. İkinci iPhone ile kullanmanın eziyetinden hiç bahsetmiyorum bile, 5 dakikada bir tetheringi kafasına göre kapatması ve aramaların denildiği gibi kusursuz aktarılmaması büyük problem.

Kişinin kendi tercihi hocam tabii ki, ben ikinci android telefonla deneyimledim böylesi benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum bu sene o cihazlarla kullanacağım son 4 ayı. Şarjı bir şekilde halletsen de ikinci telefonu taşımak SMS ve aramaları ordan kontrol etmek biraz zulüm. En azından bu şekilde direkt iPhone'a düşüyor, büyük bir kolaylık sağlıyor. İkinci iPhone ile kullanmanın eziyetinden hiç bahsetmiyorum bile, 5 dakikada bir tetheringi kafasına göre kapatması ve aramaların denildiği gibi kusursuz aktarılmaması büyük problem.
Galba icloud bağlanınca öbür telefonda herşeyi görüyoruz mesaj arama falan onu nası yapıyoruz acaba

Galba icloud bağlanınca öbür telefonda herşeyi görüyoruz mesaj arama falan onu nası yapıyoruz acaba

Hayır göremiyorsunuz hocam. İki telefonda da icloud'a giriş yapınca sadece aramalar asıl iPhone'a birkaç saniye gecikmeli geliyor, SMS'ler gelmiyor. Aramalar da düzgün çalışmıyor, bazen düşüyor bazen düşmüyor. Asıl iPhone'dan arama yapamıyorsunuz sadece yedek telefona gelen aramalara cevap verebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı