Telefonun interneti ile CS:GO oynanır mı?

kaanece

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller. Benim binada internet altyapısı yok, başvurdum ve bekliyorum. 2 hafta ile 2 yıl arası süre verdiler çalışma için. Bende Wi-Fi sinyal dağıtıcı cihazı benim telefona bağlayıp cihazdan da PC'ye Ethernet kablosu çekmeyi planlıyorum. Telefonum 4.5G ve hız testi yaptığımda ortalama 10Mbps download ve 20 35 arası ping alıyorum. Bu sistem sayesinde internet evime çekilene kadar CS:GO'yu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?

Hocam ben bir defa kendi telefonumun paketinden kullanmıştım bir sorun olmamıştı.

Arkadaşlar hepinize iyi Sosyaller. Benim binada internet altyapısı yok, başvurdum ve bekliyorum. 2 hafta ile 2 yıl arası süre verdiler çalışma için. Bende Wi-Fi sinyal dağıtıcı cihazı benim telefona bağlayıp cihazdan da PC'ye Ethernet kablosu çekmeyi planlıyorum. Telefonum 4.5G ve hız testi yaptığımda ortalama 10Mbps download ve 20 35 arası ping alıyorum. Bu sistem sayesinde internet evime çekilene kadar CS:GO'yu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?

İnternetimiz kotalı olduğundan bir süreliğine yoktu bende telefona bağlandım sıkıntı çıkmadı.

Oynanır ama çok internet yiyebilir.

Hayır çok yemiyor saatte 50 MB falandı sanırım ama pek hatırlamıyorum baştan söylemek isterim.

Kullanim degeri onun gibi bir şey cok yemiyor. Yanlış degilsem Mac basi 100 mbe yakin yiyebilir.

Hocam abartı olmuş biraz sabah akşam CS oynayan birisi olarak CS'nin o kadar yediğine daha önce hiç tanıklık etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı