Telefonun interneti PC'de yavaş

Yavuz Islyn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evde herkesin Wi-Fi kullanmasından dolayı internette yavaşlama söz konusu. Bu yüzden telefonumdan bilgisayarıma internet paylaşarak oyunlarda düşük ping almak istedim ancak bağlantıyı sağladığımda telefonumda aldığım hız ve pingden daha düşük değerler aldım. İndirme hızım 25 Mbps olmasına rağmen bilgisayarımda 10 veya daha düşük bir hız aldım ve pingim 200 civarı oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Evde herkesin Wi-Fi kullanmasından dolayı internette yavaşlama söz konusu. Bu yüzden telefonumdan bilgisayarıma internet paylaşarak oyunlarda düşük ping almak istedim ancak bağlantıyı sağladığımda telefonumda aldığım hız ve pingden daha düşük değerler aldım. İndirme hızım 25 Mbps olmasına rağmen bilgisayarımda 10 veya daha düşük bir hız aldım ve pingim 200 civarı oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Kablolu bağlanmayı deneyin

Son düzenleme:
Ben de telefonun internetini bilgisayar da kullanıyorum. Telefonda ki hızın aynısını bilgisayar da alabiliyorum. Bazen başka oda da bile hız çok fark ediyor. Ayrıca artık uzaktan eğitim sistemi başladığı için çok aşırı bir yoğunluk var. Bu yüzden pingler de yükselmeler çok oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı