Telefonun önbellek işlemindeki uygulamalar nelerdir?

enes1125

Hectopat
Telefonun önbellekteki hizmetleri göster seçeneğine baktığımda birkaç tane bilmediğim şeyin çalıştığını gördüm, bunlar hakkında bilgisi olan var mı?

- Paket erişim yardımcısı.
- Com.Google.Android.Gms.Unstable.
- Com.Google.Android.Gms.
- Com.Google.Android.Gms.Persistens.
- Google metin-konuşma motoru (bunun önbellekte çalışması normal mi?).

Google metin-konuşma motoru olması da normal mi?
Her ne kadar aktif kullanmasak da genellikle oluyor o da, bugüne kadar kullandığım çoğu cihazda öyleydi :). Endişe etmenize gerek yok. Çok rahatsız olursanız eğer aktif ise uygulamayı durdurmaya zorla butonuyla kapatabilirsiniz veya greenify gibi uygulamaların sistem uygulamalarını da kapatma özelliğini aktif ederek kapatabilirsiniz.

Her ne kadar aktif kullanmasak da genellikle oluyor o da, bugüne kadar kullandığım çoğu cihazda öyleydi :). Endişe etmenize gerek yok. Çok rahatsız olursanız eğer aktif ise uygulamayı durdurmaya zorla butonuyla kapatabilirsiniz veya greenify gibi uygulamaların sistem uygulamalarını da kapatma özelliğini aktif ederek kapatabilirsiniz.

Arada sırada arka plandaki uygulamalara bakıyorum tesadüfen baktığımda özellikle bu hiç kullanmadığım uygulamayı (Google metin-konuşma motoru) görünce dedim bir sorun mu var acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı