Telefonun pil sağlığı 1.5 ayda %97'ye düştü

CinarAta35

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi telefonumun pil sağlığı 1.5 ayda %3 düştü, battery stats kısmındaki değerler böyle, telefonum sıkıntılı mı, eğer sıkıntılıysa ne yapabilirim?
IMG_6326.png
IMG_2915.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 100/20 Falan sıkıntılı Cihaz 1.5 Ayda Bu normal değil normalde 4-5 Aydan Sonra Düşüş başlar (Genelde) Cihaz Özellikleri nedir? Ve Root varmı?

Telefon bataryalarını daha uzun ömürlü kullanabilmek için öneriler mevcut. Telefonun %20 ile %80 arasında şarj etmek, şarj oluyorken telefonu kullanmamak gibi. Eğer bunları uygulamana rağmen pil sağlığın bu kadar hızlı düşüyorsa teknik desteğe başvurmanı öneririm. Arkadaşım 5 - 6 ay boyunca %100 pil sağlığını koruyabilmişti. Ben tam aksini yapıyordum ve benim pil sağlığım çok daha hızlı düşmeye başlamıştı.

Bu arada 10/95 en iyisidir + 100 iken hala şarj olması zarar vermez böyle bir yanlış algı var. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon bataryalarını daha uzun ömürlü kullanabilmek için öneriler mevcut. Telefonun %20 ile %80 arasında şarj etmek, şarj oluyorken telefonu kullanmamak gibi. Eğer bunları uygulamana rağmen pil sağlığın bu kadar hızlı düşüyorsa teknik desteğe başvurmanı öneririm. Arkadaşım 5 - 6 ay boyunca %100 pil sağlığını koruyabilmişti. Ben tam aksini yapıyordum ve benim pil sağlığım çok daha hızlı düşmeye başlamıştı.
Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama yapamasam da böyle bir düşüşün normal olmadığını düşünüyorum

O zaman 10-95 Kullanabilirsin Yada Sarj Aletini değiştirebilirsin. + her gün fiziksel ve donanımsal bakım yap

Evet Normal değil zaten Bu yüzden Diğer Arkadaşın Yada benim dediklerimi uygulayabilirsiniz eğer başka sorun varsa detaylıca yazabilirsiniz :)

O zaman 10-95 Kullanabilirsin Yada Sarj Aletini değiştirebilirsin. + her gün fiziksel ve donanımsal bakım yap

Evet Normal değil zaten Bu yüzden Diğer Arkadaşın Yada benim dediklerimi uygulayabilirsiniz eğer başka sorun varsa detaylıca yazabilirsiniz :)
Şarj aletim orjinal yeni aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı