Telefonun şarjı çok yavaş bitiyor

Billiemyflower

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Çok garipsediğim bir şey bu çünkü normalde orta derecede biterdi şarjı bu sabah elime aldım 7:40 gibi şu an saat 10:32 ve 10 kez falan oyun attım malum Adana sıcağında 43 44 dereceye çıkıyor ısısı ama şarjım hala 92. Normalde şu an 74 70 olmuştu normal mi acaba? Yani dün koltuktan halıya düşürdüm çok yüksekte değildi. Bundan mı kaynaklı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230618-103024_1.jpg
    Screenshot_20230618-103024_1.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Çok garipsediğim bir şey bu çünkü normalde orta derecede biterdi şarjı bu sabah elime aldım 7:40 gibi şu an saat 10:32 ve 10 kez falan oyun attım malum Adana sıcağında 43 44 dereceye çıkıyor ısısı ama şarjım hala 92. Normalde şu an 74 70 olmuştu normal mi acaba? Yani dün koltuktan halıya düşürdüm çok yüksekte değildi. Bundan mı kaynaklı?

Telefon yeni ise olabilir. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Eger bir şey olduysa batarya kalibrasyonu gitmiştir sarjı 25 30 olunca kapanır. Oda düzeltilir ama bir şey olduğunu sanmıyorum.

Telefon yeni ise olabilir. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Eger bir şey olduysa batarya kalibrasyonu gitmiştir sarjı 25 30 olunca kapanır. Oda düzeltilir ama bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bekliyorum o zaman 25 30 civarı olmasını umarım bir sıkıntı yoktur teşekkürler.

Hocam dediginiz gibi oldu nasil duzelticem kalibrasyonu yardimci olir musunuz kapanmak uzere saniyede 1 sarj gidiyor

Hocam dediginiz gibi oldu nasıl düzelteceğim kalibrasyonu yardimci olir musunuz kapanmak uzere saniyede 1 şarj gidiyor.

Son düzenleme:
Bekliyorum o zaman 25 30 civarı olmasını umarım bir sıkıntı yoktur teşekkürler.

Hocam dediginiz gibi oldu nasıl düzelteceğim kalibrasyonu yardimci olir musunuz kapanmak uzere saniyede 1 şarj gidiyor

Hocam dediginiz gibi oldu nasıl düzelteceğim kalibrasyonu yardimci olir musunuz kapanmak uzere saniyede 1 şarj gidiyor.

Hocam buradan yazmam uzun sürer İnternete bakın pil kalibrasyonu nasıl yapılır diye İnternette var. Ancak uzun sürer biraz haberiniz olsun. Hani birkaç kere bataryayı fulleyip 0 yapmanız gerekiyor vs. Eger olmaz ise servise vermeniz gerekiyor ki daha mantıklı ilk başta servise verirseniz eğer garantisi varsa.

Hocam buradan yazmam uzun sürer internete bakın pil kalibrasyonu nasıl yapılır diye internette var. Ancak uzun sürer biraz haberiniz olsun. Hani birkaç kere bataryayı fulleyip 0 yapmanız gerekiyor vs. eger olmaz ise servise vermeniz gerekiyor ki daha mantıklı ilk başta servise verirseniz eğer garantisi varsa.

Yani 100 iken tamamen bitirip tekrarlamam mı gerekiyor.

Yani 100 iken tamamen bitirip tekrarlamam mı gerekiyor.

Sayılır ama yine de bir İnternete bakın. Bu arada bir iki gün bu şekilde kullanın belki bir kerelik olmuştur eğer duzelirse sorun yok demektir. Eger sorun yokken uğraşırsan boşuna pil ömrünü azaltırsın. Garantisi varsa her türlü servise vermek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı