Telefonun şarjını ters takmak telefona zarar verir mi?

Merhaba sayın Technopat üyeleri S21 FE telefonu ilk aldığım gün %100 bir şekilde sabaha kadar şarj etmiştim ve sarjı ters taktığımı fark ettim herhangi bir sorun olur mu yoksa garantiye göndermeli miyim? Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor bilgilendirirseniz sevinirim ve sabaha kadar şarjda kalması telefona zarar verir mi? %85 ayarını açtım pil ömrü uzatma ayarı bir etkisi olur mu bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi akşamlar konuyu gündüz gören sayın üyelere iyi günler. :) ve son olarak not pil ömrü uzat ayarını yaptıktan sonra hızlı şarj ayarını da kapattım bilginize.

Bu cihaz Type-C soketli olduğundan tersi yoktur.
İki türlüde sorun olmaz.
Pil ömrü uzatma sahte bir özellik gibi geliyor bana bir etkisi yok gibi.
İstediğiniz kadar şarjda tutun ya da şarj edin yeni nesil bataryalarda sorun olmaz.

Hayatımda telefon şarjını ters takan/takmış/takabilen birisini ne gördüm ne de duydum.

Sanırım siz giriş ucunu kast ediyorsunuz.

Evet giriş ucu telefona giriş ucunu sokarken ters taktım bir şey olur mu?

Bu cihaz Type-C soketli olduğundan tersi yoktur.
İki türlüde sorun olmaz.
Pil ömrü uzatma sahte bir özellik gibi geliyor bana bir etkisi yok gibi.
İstediğiniz kadar şarjda tutun ya da şarj edin yeni nesil bataryalarda sorun olmaz.

S21 FE bataryalar yeni nesil olması lazım galiba bilgim yok.

Evet giriş ucu telefona giriş ucunu sokarken ters taktım bir şey olur mu?

S21 FE bataryalar yeni nesil olması lazım galiba bilgim yok.
Bu kadar pimpirikli olmayın. Altı üstü kablo çift girişli zaten. Kaldı ki ters bile takılsa garantiye göndermek çok saçma.

Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Type-C kablonun tersi düzü olmaz.

Giriş ucunda demir var ya onun siyah çizgili bir yer var ilk gün öyle taktım doldu ama zor girmişti şimdi bugün denediğimde sorun yoktu daha hızlı girdi çizgili kısmı öne gelmediğin de.

Bu kadar pimpirikli olmayın. Altı üstü kablo çift girişli zaten. Kaldı ki ters bile takılsa garantiye göndermek çok saçma.

Teşekkür ederim yani ters taksam da sorun olmuyor çünkü zor girmişti ama bugün diğer tarafıyla taktım kolay girdi o ama fark etmiyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı