Rehber Telefonunuzu bilgisayar üzerinden kontrol etmek

Eğer ki telefonunuzu bilgisayarda kullanmak istiyorsanız, mesela telefonunuzun ekranı bozuk olmasından dolayı diyelim, bu uygulama işinize yarayacak. Benim işime de ekranım bozuk olunca yaradı.
  • İlk olarak buradan aşağı inip scrcpy-win64-v3.2.zip dosyasını indirip masaüstüne çıkarıyorsunuz.
  • Sonra telefonunuzdan "Ayarlar>Geliştirici seçenekleri>USB hata ayıklaması" seçeneğini etkinleştiriyorsunuz.
  • Telefonunuzu kabloyla bilgisayara bağlayacaksınız sonra.
  • Masaüstüne çıkardığınız dosyaya geliyoruz şimdi. Oradan open_a_terminal_here.bat adlı dosyaya sağ tıklayıp düzenle diyoruz.
  • İçine bunu yapıştırıyorsunuz. Benim kendi kullandığım ayarlar bunlar: scrcpy --video-codec=h264 --video-bit-rate=24M --audio-bit-rate=256K --max-fps=144
  • Sonra kapatıp kaydediyoruz.
  • Kapattıktan sonra bu sefer normal olarak open_a_terminal_here.bat dosyasına çift tıklayıp açıyoruz. open_a_terminal_here.bat dosyasına kaydettiğimiz ayarlar olduğu için buradan açacaksınız uygulamayı.
  • Çift tıkladığınız an zaten hemen ekranınız gelmekte.
Telefon yanda dursa bile bilgisayara bakınırken kabloyla bağlı olursa anında açabiliyorsunuz.

Eğer ki telefonunuzu bilgisayarda kullanmak istiyorsanız, mesela telefonunuzun ekranı bozuk olmasından dolayı diyelim, bu uygulama işinize yarayacak. Benim işime de ekranım bozuk olunca yaradı.
  • İlk olarak buradan aşağı inip scrcpy-WIN64-V3.2.ZIP dosyasını indirip masaüstüne çıkarıyorsunuz.
  • Sonra telefonunuzdan "ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklaması" seçeneğini etkinleştiriyorsunuz.
  • Telefonunuzu kabloyla bilgisayara bağlayacaksınız sonra.
  • Masaüstüne çıkardığınız dosyaya geliyoruz şimdi. Oradan open_a_terminal_here.bat adlı dosyaya sağ tıklayıp düzenle diyoruz.
  • İçine bunu yapıştırıyorsunuz. Benim kendi kullandığım ayarlar bunlar: Scrcpy --video-codec = H264 --video-bit-rate = 24m --Audio-bit-rate = 256k --Max-FPS = 144.
  • Sonra kapatıp kaydediyoruz.
  • Kapattıktan sonra bu sefer normal olarak open_a_terminal_here.bat dosyasına çift tıklayıp açıyoruz. open_a_terminal_here.bat dosyasına kaydettiğimiz ayarlar olduğu için buradan açacaksınız uygulamayı.
  • Çift tıkladığınız an zaten hemen ekranınız gelmekte.
Telefon yanda dursa bile bilgisayara bakınırken kabloyla bağlı olursa anında açabiliyorsunuz.

Rehber güzel beğendim ama, kablosuz halini nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı