You are NOT allowed to use any part of this rom without my permission! /* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed...
forum.xda-developers.com
Şu romları da çokça kullandımi tavsiye ederim(Bunlarda J500FN)(Gapps kurmalısın):
Ben güncel olanı en uzun kullandım ve halen devam ediyorum. 5 yıldır güzel bir şekilde kullansam da sorun genel olarak donanımların geri kalması ve batarya kapasitesinin düşmesi oldu. Yine de benim için yeterli. Peki ya bu batarya kapasitesi sonuna kadar düşecek mi? Adeta bir deney yapıyorum.
2014 yılında alınmış Lenovo tabletimi ara sıra hala video izlemek için kullanırım. Onun dışında yine 2014 yılında aldığımız Samsung Galaxy Grand Prime'ı nefret ederek kullanmaktayım şu an.
You are NOT allowed to use any part of this rom without my permission! /* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed...
forum.xda-developers.com
Şu romları da çokça kullandımi tavsiye ederim(Bunlarda J500FN)(Gapps kurmalısın):
Corby 2 telefonu 6 sene kullandım. Tank gibi telefondu yüksek hızla yere çarptı bir kez ekran kırılmadı ama iç ekranı zarar gördü o şekilde de 1 sene kullandım o7 üstadım hala bendeki yeri ayrıdır.