Telefonunuzun en sevmediğiniz özellikleri

Güçsüz işlemci
Jiroskop,pusula gibi sensörlerin hiçbirinin olmaması.
3gb ram olduğu için Android 32bit olarak çalışması içinde Android10 var.
Bırakın güncel oyunları oynamayı oyun oynamayı aklımdan bile geçiremiyorum.
Android teknolojiyi çok geç getiriyor yıl 2021 ram3gb diye 32bit Android kuruyor içine Google
 
Mi9t 128/6 kullanıyorum hiçbir şikayetim yok sadece parmaklarım biraz kısa olduğu için bazen tek elle mesaj yazma zor oluyor onun haricinde bozuksa falan tekrar Mi9t alacağım o seviye beğendim.
 
16 GB hafızası, 3GB RAM'i ve menü tuşunu kilitleyememe olması dışında sorunum yok.
 
  • 1080p 60 Hz ekranı olmasına rağmen ekran kartı maksimum 1080p 50 FPS video oynatabiliyor ve VP9 ile 10-bit H.264/H.265 desteği de yok. Bu bana çok güzel ders oldu, yeni telefon alacağım zaman bu özelliklerine iyice dikkat edeceğim.
  • 1080p IPS ekranı olmasına rağmen arkadaşlarımın zamanında aynı fiyat bazında olan 720p IPS ekranlı Nokia ve Sony telefonları bariz daha güzel görüntü kalitesi sunuyor.
  • Yerlimsi telefon olduğundan doğru dürüst ve güvenilir bir Root atma kaynağı bulamadım ve bu yüzden yüzüne bile bakmadığım varsayılan uygulamaları kaldıramıyorum.
Merak edenler için telefon Vestel Venüs Z10.

Vestel alınmaz,hocam.
 
Telefonla ilgili değil de, marka ile ilgili olarak teknik servis sıkıntısı. Onun dışında benim için (günlük kullanım) göze çarpan bir sıkıntısı yok.

Xiaomi Mi 8 Lite.
 
SAMSUNG M21

Ekranının uyumsuz olması, örneğin FPS'mi görmem için telefonu ters çevirmem gerekiyor fakat bu da parmağım kameraya geldiği için konforumu bozuyor.

Başka bir örnek ise Minecraft'da çıkma tuşuna en köşede olduğu için kolayca basamıyorum ve bu da bayağı bir zaman alıyor.
 

Geri
Yukarı