abi heasbımı nasıl silicem telegramÖyle bişeyin imkanı yok kardeşim rahat ol.
tamam abi hesaptan çıktım 1 ay girmicem silinicek saldım tamamen tesekkurler ama su ihbardan korkuyorumİnternetten tanıştığın kişilerle arkadaşlık kurmanı önermem boşa zaman kaybı. Hiçbir şey yapamazlar korkma.
Engelle gitsin. 1-2 gün sonra bırakıyorlar.Telegram'dan sanal bir arkadasım bana Telegram botu linki yolladı, bastım start verdim numaram gitti onlara numara paylas yazmıyordu tamamen numarayı çalmak için yapmıslar. DM'den banagulucuk atıyor sen şu musun falan panelden sızdı tüm bilgilerime aileme vb yardım edin ne yapacağım? Yasım kucuk bu olayı ailem duyarsa daha beni ne telefon ne de bilgisayara yaklastırırlar. Yardım edin.
Ne olur yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.