Telegram coin tavsiyeleri güvenli mi?

• Konuyu başlatan Efems
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.728
Hepinize teşekkür ederim girmedim iyi ki konuyu açmışım 2 haftalık harçlık gidiyordu elden.

Telegram'da bir sayfada coin paylaşılıyor ve insanlar fazla kazançlar sağlıyor. Ama siteye minimum yatırım 500 sıkıntı olur mu?

Türkiye üzerinde onaylanmış güvenilir 5,6 kadar borsa var gerisi tamamen tehlikeli, Telegram'da verilen coinlere gelirsek, küçük market capli coinleri seçip balina dediğimiz arkadaşlar yükseltip insanlara yukarıdan aldırıp kaçıyorlar.

Ben daha bugün bu öneriden sonra 5000tl kaybettim :D . Daha dün üniversite kazandığımı gördüm ve bugünde harçlık çıkar gibisinden 300tl yatırmıştım önce. Daha sonra 300tlye aldığım şey 38000tl olunca hemen atladım çekmek istedim. Herşey tamamdı ama sonra onay gibisinden 4700tl istediler ve sonra bu para hesabınıza yatıcak dediler. Ben o parayı attım ondan sonra da İban aktifleştirme gibi saçma sapan bir şey için 8000tl daha istediler o zaman anladım dolandırıcı olduklarını. 5000tl kuruştan toplamıştım gitti o harçlığım. Tamamen tuzak bunlar ben düştüm siz düşmeyin.

Ben daha bugün bu öneriden sonra 5000tl kaybettim :D . Daha dün üniversite kazandığımı gördüm ve bugünde harçlık çıkar gibisinden 300tl yatırmıştım önce. Daha sonra 300tlye aldığım şey 38000tl olunca hemen atladım çekmek istedim. Herşey tamamdı ama sonra onay gibisinden 4700tl istediler ve sonra bu para hesabınıza yatıcak dediler. Ben o parayı attım ondan sonra da İban aktifleştirme gibi saçma sapan bir şey için 8000tl daha istediler o zaman anladım dolandırıcı olduklarını. 5000tl kuruştan toplamıştım gitti o harçlığım. Tamamen tuzak bunlar ben düştüm siz düşmeyin.
Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı