Sigarayı bir anda bırakmak

wzearsama

Decapat
Daha fazla  
Uzun süre içici değilim ama bu aralar içiyorum günde 1 adet(paket değil dal) bir anda bırakayım dedim baş ağrısı mide bulantısı var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis bende bırakalı bir ay oldu çok içmiyordum. Arada sırada arkadaşların yanında paket alırdım. İddiaya girdik arkadaşlarla 1 ay hiç içmeyecektim. hiçbir sıkıntı yaşamadım ama beden nikotine muhtaçsa nikotin sakızları oluyor eczanelerde, onlardan kullanabilirsin ben ihtiyaç duymadım. şimdi de nadiren kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Ama irade önemli sigara insanı iradesizliğe itiyor steam de indirimde kullanırım dediğim paraya paket alıyordum zamanında.

Yavaş yavaş bırakman lazım, haftanın her günü 1 dal içiyorsan 2 günde 1 sonra 3 günde 1 derken yavaş yavaş bırakman lazım, bir anda kesmek zararlı.

Başım falan çok ağrıyor midem bulaniyor içmeyince dayanmak zor daha demin çözüm bulamadım yaktım 1 tane yarın ne olacak bilmiyorum.

Reis bende bırakalı bir ay oldu çok içmiyordum. Arada sırada arkadaşların yanında paket alırdım. İddiaya girdik arkadaşlarla 1 ay hiç içmeyecektim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ama beden nikotine muhtaçsa nikotin sakızları oluyor eczanelerde, onlardan kullanabilirsin ben ihtiyaç duymadım. Şimdi de nadiren kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ama irade önemli sigara insanı iradesizliğe itiyor Steam de indirimde kullanırım dediğim paraya paket alıyordum zamanında.

Nikotin isteyince içiyorum yoksa içmem zaten.

O kadar kolay olmuyor maalesef.

Kral seninki farklı bir durum ama çevremde günlük paket içenler bile az içiyorum diyor.
En iyisi mi paket almayı bırak dal al illaki satan bakkal market vardır yakında.
Ya da puff veya elektronik nargile kullanabilirsin.

Dal satan yer bilmiyorum puffda düşünüyorum belki puff olabilir. Ya da paket bitince almayacağım. Bu sigarayı bırakacağım direk.

Başım falan çok ağrıyor midem bulaniyor içmeyince dayanmak zor daha demin çözüm bulamadım yaktım 1 tane yarın ne olacak bilmiyorum.

Sigara aklına geldiği zaman, en çok neyi yemeyi veya içmeyi seviyorsan onu yapmalısın. Birşeylerle geçiştirirsen her gün o istek azalır. Belki salatalık sulu olduğu için rahatlatabilir mideni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı