Telegram cüzdandan notcoin çekimi nasıl yapılır?

KahbeFurkan

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle uzun bir zaman önce Telegram üzerinden not coin oyunu oynayarak belli bir miktar not coin kazandım ve Telegram cüzdanıma iletildi sorun şu ki ben çekimi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hep aynı yere kadar ilerliyorum cüzdana giriş yap Notcoin'i seç sonra göndere tıkla buraya kadar problem yok ama sonrasında bana "harici cüzdan. Bir kripto adresine ton gönderin" diyor ve ben kendi harici cüzdanımı nasıl oluşturacağımı veya bulacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
(İlk defa bir sayfadan destek istiyorum herhangi bir kusurum olduysa kusura bakmazsanız sevirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici cüzdandan kastı listelenmiş bir kripto borsası olabilir, coinin nereden listelendiğine dair fikrin var mı? Listelenen bir borsadan hesap açarak coin için çekim adresi alabilirsin.

Baktığım kadarıyla Binance'de listelenmiş, Binance hesabın varsa cüzdan kısmına girip notcoini seçip yatır diyerek daha sonrasında Telegram'daki yere Binance üzerinden aldığın adresi yapıştırabilirsin. Ağların aynı olduğuna dikkat et.

Evet bende de aynı sorun var son durum nedir acaba?
Hallettim. Binance'dan aldığınız aktarım kodunu telegramdan cüzdan transfer kısmına yazın sonra Binance hesabınıza geçecek. Binance üzerinden de USDT'ye dönüştürün. Eğer yoksa BinanceTR hesabı açın USDT'leri TR hesabına aktarın bozdurun ve IBAN bilgilerinizi girip çekin.

Hallettim. Binance'dan aldığınız aktarım kodunu Telegram'dan cüzdan transfer kısmına yazın sonra Binance hesabınıza geçecek. Binance üzerinden de USDT'ye dönüştürün. Eğer yoksa BinanceTR hesabı açın USDT'leri TR hesabına aktarın bozdurun ve IBAN bilgilerinizi girip çekin.

Hocam ben Binance'den çekim kodu alamıyorum önceden alabiliyordum detaylı anlatma şansınız var mı acaba?

Hallettim. Binance'dan aldığınız aktarım kodunu Telegram'dan cüzdan transfer kısmına yazın sonra Binance hesabınıza geçecek. Binance üzerinden de USDT'ye dönüştürün. Eğer yoksa BinanceTR hesabı açın USDT'leri TR hesabına aktarın bozdurun ve IBAN bilgilerinizi girip çekin.

Buldum memo yu mu kullanacağız yoksa yatırma adresi mi ve transfer kısmı nerede acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı