Telegram grubundaki dosyadan virüs bulaşır mı?

Herok

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün bir Telegram kanalına merak edip girdim ve Instagram hesap çalma kişisel bilgilere ulaşma vs gibi yazılar vardı ve PDF şeklinde ZIP şeklinde dosyalar da vardı nasıl hack yapılacağına dahil. Telegram otomatik olarak dosyaları önbellek'e kayıt ettiği için şüphelendim ve önbelleği temizledim, bu arada telefona inmedi Telegram önbelleğin de kaldı girip de bakmadım. Kaspersky indirip tarattım Telegram dosyaların da bir şey çıkmadı. Evham mı yapıyorum yoksa şüphelerim de haklı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, dün bir Telegram kanalına merak edip girdim ve Instagram hesap çalma kişisel bilgilere ulaşma vs gibi yazılar vardı ve PDF şeklinde ZIP şeklinde dosyalar da vardı nasıl hack yapılacağına dahil. Telegram otomatik olarak dosyaları önbellek'e kayıt ettiği için şüphelendim ve önbelleği temizledim, bu arada telefona inmedi Telegram önbelleğin de kaldı girip de bakmadım. Kaspersky indirip tarattım Telegram dosyaların da bir şey çıkmadı. Evham mı yapıyorum yoksa şüphelerim de haklı mıyım?
Bilgisayar açmayı bilmeyen hacker gruplarına karışıyor...

Dosyayı yürütmediğiniz sürece çalışmaz, eğer sizden habersiz Telegram ya da dosya yöneticiniz dosyayı açarsa o zaman ayvayı yersiniz EĞER VİRÜS VARSA.

Ava giderken avlanmak :D otomatik indirme kapat Telegram'ın ilk kuralı. ayrıyeten Telegram temp dosyasını sil PC de isen telefonda isen android/data/telegram sil o klasörü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı