Güvenlidir kardeşim aklın kalmasın, sadece Putin baba okuyor Telegram mesajlarını.
Bu konuda bahsedilen özellik zaten kapalı geliyor. Açınca da anında hacklenmiyorsunuz, bir güvenlik açığı olduğu “düşünülüyor”.
Bana bir şey kabul ettirdikleri yok, bunun farkına yeni varanlar için bir kabul süreci mevcut evet. Ben yıllardır bunun bilincinde olarak kullanıyorum bu uygulamaları. Arkadaşa canım çiğ köfte çekti diyorum bir bakıyorum karşıma çiğ köfte reklamı çıkıyor. Bunlar nasıl oluyor zannediyorsunuz? Abartılacak bir durum yok ortada, isteyen kabul eder istemeyen etmez. Bundan kurtulmanızın tek yolu interneti hayatınızdan çıkartmak.
Verileri sadece özel mod aktif iken şifreleyen (grup sohbetlerde hiç şifrelemiyor) ve özel mod açıkken de basit bir token ile tek taraflı şifreleyen uygulamaya güvenmek saçma, token kırılır ise tüm mesajlara tam erişim sağlanır. Dur! Kırılmasına gerek yok kiEmin misin?
Veri politikasını okudun mu?
Telegram FAQ
This FAQ provides answers to basic questions about Telegram. Check out our Advanced FAQ for more technical information.…telegram.org
Telegram FAQ
This FAQ provides answers to basic questions about Telegram. Check out our Advanced FAQ for more technical information.…telegram.org
Telegram Privacy Policy
For a detailed explanation of Apple Privacy Labels used by Telegram, see this page For users accessing Telegram within…telegram.org
Aslında bu da legal, anlaşmada yazıyor.Evet canım çiğ köfte çekti diyorsunuz ve karşınıza çiğ köfte reklamları çıkıyor. Bu illegal.
Verileri sadece özel mod aktif iken şifreleyen (grup sohbetlerde hiç şifrelemiyor) ve özel mod açıkken de basit bir token ile tek taraflı şifreleyen uygulamaya güvenmek saçma, token kırılır ise tüm mesajlara tam erişim sağlanır. Dur! Kırılmasına gerek yok kiTokenleri saklayan da Telegram.
Bende diyorum ki WhatsApp legalleştiriyor, öbürleri illegal olarak devam edecek. WhatsApp'ı silip x veya y firmasına geçmek isteyen kişi sadece sahte bir güven duygusuna sahip olacak. Eğer gerçek bir güven duygusu istiyorsa interneti direk iptal edip hayatından çıkartması lazım.Beni anlamadınız. Evet canım çiğ köfte çekti diyorsunuz ve karşınıza çiğ köfte reklamları çıkıyor. Bu illegal. Fakat WhatsApp'taki durum dediğiniz gibi illegal işi bize göstermek değil. İllegal işi legalleştirmek. Yani adamlar bak ben verilerini çalıyorum gördün mü demiyor. Verilerini çalıyorum kabul et ki sonradan başıma patlama yok şu oldu yok bu oldu diye diyor.
Bende diyorum ki WhatsApp legalleştiriyor, öbürleri illegal olarak devam edecek. WhatsApp'ı silip X veYa Y firmasına geçmek isteyen kişi sadece sahte bir güven duygusuna sahip olacak. Eğer gerçek bir güven duygusu istiyorsa interneti direk iptal edip hayatından çıkartması lazım.
Aksini iddia etmedim.Güvenli mi diye sordu. Ben de cevap verdim.
Evet.Sen şu an haterlık yapıyorsun.
Konu bu ise Whatsapp kullanmaya devam edebilirsiniz, ben edeceğim. Güvenlik konusu tartışılırken tasarımlar ve buglar ile puan kırılmaz.Signal'ın önemli yeri olan Client buglu ve kullanışlı değil.
Aynısı diğer uygulamalar için de geçerli (Signal hariç) ama bu zamanla çoğu şeyin değişeceği gerçeğini de değiştirmiyor.Hem Telegram hesabı açtığın gibi hacklenmezsin.![]()
Bu fazla abartı ya, uzaktan erişimi engelleyen 3-4 app var; en iyisi (ve popüleri) Signal.Bende diyorum ki WhatsApp legalleştiriyor, öbürleri illegal olarak devam edecek. WhatsApp'ı silip x veya y firmasına geçmek isteyen kişi sadece sahte bir güven duygusuna sahip olacak. Eğer gerçek bir güven duygusu istiyorsa interneti direk iptal edip hayatından çıkartması lazım.
Legal veya illegal bu veriler kullanılıyor hocam, pek bir fark yok. Dünyanın daha güzel bir yer olması dileğiyle.Haklısınız. Ben size bu konuda bir şey demedim.Sadece legalleştirdiklerinden bahsettim.
![]()
Why Telegram isn’t as secure as you think
Telegram is marketed as a secure messaging app and used by Hong Kong protesters, but experts say it has flawswww.scmp.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.